Дали некој нарачувал од Yesstyle последниот период со застојот во македонски пошти? Знам дека порано стигаа за 1 месец но ме интересира дали и нив ги...
лабубу пошто е плишано ѕверче :l:
Па затоа реков не треба СЕКОГАШ да имам емпатија. Значи обично да, ама некогаш и не Моли се и ти детето да не ти тргне по лош пат ако го растеш со...
Моли се на господ да ти прости на размислувањето.
Јас само се надевам дека потенцијалните деца ќе ги раѓате далеку од вукојебинава и на секое шлапање ќе ви доаѓа ЦСР. Амин.
(facepalm) Има жени што би биле прекрасни родители а се борат со неплодност. Многу неумесен коментар.
Сумамеди пијат во бременост дупли дози, ако доктот проценил дека треба да го пиеш, пиј. Секој антибиотик во бременост е подобар него ли тоа што може...
Читајќи ја темава, сфаќам дека не треба увек да имаш емпатија кога жени се борат со неплодност.
Белите се само естроген, а кафеавите имаат и прогестерон во нив. И јас ги пиев само белите, белите се слични како Естеофемот.
Jas kolku sto znam biopsija se zema od embrionot dodeka e svez inaku treba da se odmrznuva pa da se zamrznuva i toa rakuvanje moze da go osteti. Se...
Ако си под 38год, во Солун не прават.
Апсолутно те разбирам и се согласувам со тебе, само сакам да кажам дека во најголема мера лекторот не е задолжен цела книга да ја преправи. Ако е...
Тука на линкот може да прочитате подетално :) https://www.dm-drogeriemarkt.ba/p/d/1696615/babylove-sensitive-stik-za-suncanje-za-bebe-spf-50
Еве сииииии, е баш тоа ругаш за возраст најпрво, сама се изаде оо душа мила бе :inlove: И за изглед нечив ко да имаш јадено бубрези ми се чини :?:...
[MEDIA]
Здраво, Дали некој има искуство со Дом за стари Геронтос во Ѓорче и Анима Медикал Центар во Визбегово?
Девојче, ти си кринџ. Особено ова претпоследново мислење што го пиша. Кога се пишуваше така? Во 2012/2013 пишувавме “ќе ми се фатиш”, “вода ќе ми...
Те сфаќам, јас сум преведувач, иако не работам книжевен превод. Но, ако во оригиналот е напишана таа реченица така, така ќе остане и во преводот....
Separate names with a comma.