Dali nekade gi ima kaj nas?
Некој погоре напишал дека демисексуалноста е само карактер, преференца, начин одредени луѓе да се чувствуваат „посебно“. Но, јас повеќе би рекол...
Обожавам, ванила и кокос ми се омилени ноти. :inlove: Значи добар би бил сега за лето. Го има кај негде или по соседниве земји?
Да да, за 300-400ден од тему ептен супер ми се најде. Мене ептен ми беше страв со ноктарче или ножичка, дури сега на 10 месеци почнав во ноктарче да...
[ATTACH] [ATTACH]
Имам 2 презимиња каква е процедурата едното да го тргнам? Ќе треба се да менувам од документи така?
Рано е, немам уште една доза испиено, ама гледам со медитација и фокус само на дишење ми помага. Општо, немам концентрација, ко посилни боите ми...
Јас купив мрежести и не ги искористив воопшто, со труднички гаќи и влошки XL на EveryDay истерав месец дена крварењето после царскиот. Мрежестите се...
Не се враќаат. Барем кај мене не се враќале. Исто 2 бремености, со првата дури повеќе ослабев и не се вратив како пред тоа, а сега сум 1-2 кила плус,...
Од East of Eden останати ми се 40тина страни и сакав да ги дочитам, па да ти пишам, ама ќе заборавам, па сеа да ти кажам, модерен англиски е,...
Се враќаат ли килограмите што се губат постпартум, еве сум со скоро 20кг помалку, односно вратена килажа како пред бременост. Ама уште одам надолу,...
Додека не ми израснаа нови влакна, па такви се тие гнојни, упала на влакната што се извадени со восок или шеќерна и со најчист восок за една употреба...
Ќе ја учиш да ти кажува и ќе бараш разговор со раководител. Во нашава нема такви мерки, ниту казни, ни ништо само ги ставаат на стол "да одморат"....
Дали се сеќаваш за колку време ти помина? Бели гнојаници се појавија мене ова ми личи на бактериска инфекција. До понеделник е многу време за чекање...
Зависи за што, во принцип за моментална концентрација праам брзинска медитација за да се пренасочам во моментот, земам поголема шоља кафе или...
Сите парфеми кои мирисаат на благо ,бљак!
Кофеинот не е токсин и одењето во тоалет не е поради тоа телото да го исфрли... Каде го слушна ова?
Her confession го имам моментално, ако си обожавател на кокос ти го препорачувам, јас прво шприцање така некако бев скептична, ама сега сум заљубена...
Не ти требаат многу производи за чисто лице (сето останато е маркетиншки трик, ама да не одам офф-топик). Земи го гелов за чистење од Биодерма (исто...
Separate names with a comma.