На фб бабетини слободни што немаат друга работа во животот само чекаат да им се пружи прилика да ги осудуваат и критикуваат денешните мајки како ги...
Дали вистина се затвара Култура?
Он ќе ти каже да вадите. Ама ќе треба да поминеш предоперативни анализи и да чекаш да ти дојде редот. Жал ме фати за еден човек, 6 месеци чекал …
Хахаах неее
Секој тодлер мава. Ако навистина седнала нешто да прочита, да се заинтересира за упатството како се гледа дете, ќе знаеше дека удари од тодлер се...
Зарем за таква работа ? Месец два да поминат исто мислиш дека нема шанси ?
Леле и мојава никако со парчиња да се научиме. Онака се грози дури и повраќа. Инаку е 11 месеци без неколку дена. Банана јаде пример гмечена со...
:)Здраво мамички Можеби прашањево е малку специфично, но би сакала да слушнам искуства од вас во второто тромесечје Ова ми е прва бременост и...
Одбивни ти се стрејт мушкарци? :D
тешко, ќе им бидеш кредитно "сомнителна" извесен период, многу веројатно
Кај кој доктор/ка се оперираше? Не сакам ни јас да ја одложувам, закажав на 21 Мај термин кај хирург па ќе видиме што ќе каже.
Скоро дадов отказ од мојата работа како куќна чистачка, односно за првпат се преселив сама во стан, без цимери. Чувството е неописливо!! Како мислиш...
Воопшто. Нешто пробаа дека нема врска што ни се собрале два вакцини наеднаш, боцкале они така, викам ок не оди во градинка и ќе ја ставам пред да оди...
Леле многу се изнервирав, читав можно е кредит да не ми одобрат , а сум у план да земам … :/ значи никад немам земено ни плата у минус , за вакви...
https://www.instagram.com/reel/DXzH26RopWg/?igsh=MWd5ajJjbWd2Mm93eA== Многу добро кажано.
Не одложувај, подобро да ја извадиш да си раат. Јас во јуни се оперирав, сестра ми во август, така да мислам дека може кога било.
Јас мислам дека се Ок. FSH е добар, што значи дека јајниците работат добро.
Flebaven 1000 mg по едно на ден , магнезиум цитрат , течности , смути со јаболка морков портокал и некоја маст природна пример Флого во дебел слој ....
Ќе и ги исплатат само нека поднесе документи и одкако ке шпднесе нека прато емаил дали се ок
Викендашки ко ќе отворам очи и ќерка ми у полутемница седи над мене, ме бацува и гали за да ме разбуди. Киндлот. Двопекот топол со новото кремче....
Separate names with a comma.