Кумот носи: Алишта за бебе Бањарка Декорација за свеќи Торта Нешто др. да не заборавам ?
[ATTACH]
Сама не сакаш со години да си помогнеш, очекуваш друг да те спаси. Кога цврсто си ги гушкаш своите психолошки состојби, не сакаш ни да ги пуштиш....
[ATTACH] Три месеци скоро како ручка и ни еднаш не уживала какоо во јагодиве. Малку преоптимистично и облеков бели панталончиња па имав мала блади...
Додека на светов има мажи насилници, малку е смешно да се наоѓаат замерки за шминка. Шминката се става и вади, карактерот не.
Продавам Холе козјо 2ка неотворено (само картонот е отворен) со рок до 19.10.2027. 900 денари [ATTACH][ATTACH]
Оваа не ти е пријателка само познаничка. Не би се замарала јас понатака со вакви личности. Гледај си работа и свој живот, дали притоа тоа е лесно,...
Дали некој има искуство со добар дијагностичар кој со исхрана и суплементација ви го решил проблемот со тироидната? Јас сум хипо и имам Хашимото,...
Со главоболка легнав, така и се разбудив.. :emo: Тежок ден е на повидок :D
Насмевки сум пишала :drunk: Никако да прочитам дали иам некоја грешка пред да постирам.. Ќе помисли некој не правам разлика меѓу насмевка и смеа 8-|...
Пешкир, сапун и зејтин носи мајката а бањарче и облека за после бањањето си носи кумата.
Нека стави и влошки и рогови ако сака бар ќе му ја знаеш шифрата вака со дволичен маж да си у врска полошо е според мене, можда дома ќе ти ги пробува...
За бебето носи кумата, а за дар на црквата носи мајката.
Nikogas ne mi stana jasno sto se sluci so nas i zasto tolku nepotrebni stvari se slucija i verojatno taka i ke ostane kako neresena misterija veruvam...
The Conjuring (2013). Најдобар хорор последниве 15 години. И реткоcт e некој филм толку верно да опише атмосфера од минати децении, како во случајов...
Искрено , ничим изазвани се повикувате , ај да ви каже фосилов нешто паметно . Има луѓе кои се негуваат и внатрешно и надворешно , ама сепак имаат...
Nee voopsto ne boli , skroz isto kako prethodno
41.691
[ Работиш втора смена на работно место со минимална одговорност, голема работа. Е за ова не се согласувам. Секоја раб си има тежина. Мојата...
Separate names with a comma.