Јас сум во NEWLIFE IFV Солун, пред околу две недели им пратив тест за сифилис направен во Генеа лабараторија ми пишува Sifilis RPR и не ми направиле...
Јас носев од регуларна проверка како тука што прават, не ми правеле проблем. Не ни знаев дека тоа е метод, мислев дека е кратенка за сексуално...
не знам, ти викам имаат дискреционо право на кого ќе одобрат на кого не, ти кажувам дека во ваков случај ВЕРОЈАТНО е дека и нема да ти одобрат, мене...
Има ли некој да ми прати слика од златна пара како изгледа и која му е црната? За крштевка ми е
Јас шлаг пена не користам воопшто, од овие две опции, хопла би одбрала. Шлагот се засушува по стоење во фрижидер, станува тегав, воопшто не ми се...
Здраво идни мајки Ми треба инфо дали некоја знае каде може да се направи тест за Сифилис по VDRL метод, ми треба за клиника во Солун. Се јавувам тука...
После бричење знам да ставам помада.Но, да се шминкам, никогаш не би.Само доколку ако имам некоја рана на лицето и ептен да е препознатливо.
[ATTACH]
Имаше и во Кристина Дамил 200 х 200.
Леле само и се ставате на девојчето, многу мразам вакво групно спротиставување кон едно лице. Темава треба да биде без цитирање, нека и се олесни...
Ќе ги прашам фала ти, дека на сајтот максимум имаа 180х200 како и кај скоро сите други салони
[MEDIA]
Со млеко пишува на кесенцето ако сакаш да декорираш како шлак колку мл млеко да ставиш, а ако сакаш како фил мислам повеќе млеко беше. И матиш дури...
^ А што е разликата со другата маскара?
Вкусови бе. Кој што си преферира. Само не е у ред да кажуваш дека така морало, у спротива несреден бил. Уредност не се покажува преку шминката.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Добра крема за лице да ни препорачате? Сува му е кожата на лицето многу, особено обравчињата.. Моментално ја користиме на Веледа кремата за лице, ама...
Сеа без мито не те шиша никој. Ама јбг си викаш дај 300-400€ тука оти во систина не те раскрстуваат 3000€ сеа со новите цени. И се ок додека нешто не...
И двете само се жалите и се натпреварувате на која и е полошо.. Едноставно ако не ти се допаѓа некој не се дружи со него.. Никој не ти забранил и...
Separate names with a comma.