Прв пат слушам дека може и да не ја промиш како што треба. Јас исто во рака ми ја става сопругот, мислејки дека во 8 ми месец во стомак е...
Womens From Your City - No Selfie - Anonymous Sex Dating https://SecretPrivat.com Womens In Your Town - Anonymous Adult Dating - No Verify...
Те сфаќам навистина за ова, и јас имам пријателства на далечина. И со некои кои ги сметам поблиски не ни пишуваме секој ден, иако би сакала...
А на поп/r'n'b?:bug:
Слушателите на рап имаат поголеми социопатски тенденции отколку слушателите на метал што е спротивно на стереотипите. Читав некое истражување вакво....
Јас многу уживам да сум сама, не е до тоа, ама во исто време ко да немам развиено object permanence за луѓе. :D Ако поради ХУ причини не се гледам...
[ATTACH]
Сосема е нормално да се чувствуваш осамено, дури и кога си опкружен/а со луѓе кои ги сакаш/те сакаат и свесен/на си за нивното присуство. Не...
Јас пантенол имам трудна користено, тоа ми препорачуваа..
Хахаха неее :rofl:
Аријана го најави новиот албум ,,Petal", за 31-ви јули, омг, јас сум Arianator од пред 5-6 години, can't wait.:inlove: [IMG]
И јас мислам дека е ок каматата, подобро е отколку дома да ти стојат парите секако
До денеска 45 дена како сум породена, природно второ бебе. Крварев пообилно првите две недели а потоа имав крварење ден два па ќе престане, имавме...
Сака да биде астронаут
Здраво, дали може да препорачате некои пастили за грло кои се дозволени во бременост?
Супер што споделивте. Овие два чистачи се единствените со оценки 9/10 за првиот и 7/10 за вториот кои одговараат за масна кожа со повремени...
На диета е
Дечки, дали Успињача уште работи во Скопје?
Се чувствувам осамено и "назад" кога гледам како луѓето го постигнуваат она што мене не ми е постигнато уште. За момент се прашувам дали правам нешто...
Separate names with a comma.