Без оглед дали и двајцата родители се вработени и без оглед на висината на примањата? За првото земав, ама тоа беше многу одамна... Како и да е...
[MEDIA]
Нас од прво пријавување ни стига да им кажеме колку ни е броилото за струја и секоја година го правиме тоа. Сменивме две компании до сега, истото си...
Да, следува. Околу 28 илјади е, ние поднесовме но уште не се пуштени.
Дали може да ми каже некој кога е именден на Јаков ? Ми отвара два датуми и сега незнам кој се славио
41.701
41 700
Има поглед што прободува.
Интуитивна е многу.
@Maja12. Прејака си ми како ги заебаваш сите тука, а они не прекинаa озбилно да те сфаќаат :rofl: Маестрално :*: Со подјеб дури им лајкаш...
Сега гледам пораката.. Да мачкам и ставам на тупфер, стави си влошка да не ти се валка долниот веш. Ама биди редовна. Откако ќе ти поминат еднаш...
Маскава онака ја купив да ја пробам и неочекувано ми се допадна. Многу е кремаста и хидратантна, остава млечен слој на кожата кој делува како крема...
Колку што знам посебен лек за зуење во ушите, слушање како ветер, тропање, вибрирање, грчење нема. Треба да се одреди причината и со третирање на...
https://turkish123.pro/series-list/
Ми фалиш Те мислам Што и да се случи на 05.05 знај дека и на овој и на оној свет ќе те чекам,заедно да ја поминеме староста :)
Dali pocna da pie pak kako porano? Isto za 3 dena ke ima 4 meseci i veke edna nedela mi odbiva mleko.. strav mi e da ne dehidrira i da pocne da pagja...
Разбирање, почит и помагање. Многу е битно да се има осет а не само префрлање на топката и најважно од се секогаш да се има чувство кој ќе биде тој...
20000 e sega skoro od nok bez popust… eho bese 8000 a rentgen sekako poeke
Далеку од тоа дека секој царски можел да заврши со природно породување и навистина е нужен кога во прашање е сигурноста на мајката и бебето, но дека...
Ептен брзо суши, мислам има 9 опции за топлина, а може и повеќе да се. Имам многу долга коса и зедов ваков исклучиво зошто со класичен ми се плеткаше...
Separate names with a comma.