[ATTACH]
https://www.babycenter.mk/free-2-move-drven-skolski-velosiped-belorozev-979376.html Дали некој има искуство со вакво?[ATTACH] Би и земала понатаму и...
Јас оваа крема му ја ставам, малку е мрсничка ама помага :) [ATTACH]
Девојки последниве 3 месеци менструација имам само кафиаф исцедок и 2 3 капки крв и тоа точно редовен циклус но крв немам што може да е ?? Да не...
:sun: [MEDIA]
Поголемиот ми е со мрсули проѕирно жолтеникави и густи и качуваше темп на 8-12 саати. Правиме инхалации и прскаме Насориг и чекаме брис. Црп 18. Ај...
Честиткиии
Голем misconception е дека мачките се ок со то да се сами и дека не им недостигаме. That being said мачките најголем % од денот го спијат и со тек на...
[MEDIA]
Форесто каивче. Околу 3 илјади денари е во пет шоп и мирна глава.
5ти ноември.
Јас му ставав од млекото за тело на Биодерма, дека пробав неколку детски креми за лице меѓу кои и бекутан сос и уште беше сув и црвен, само од...
Вчера правевме рентген, 3500 ни го наплатија.
Без оглед дали и двајцата родители се вработени и без оглед на висината на примањата? За првото земав, ама тоа беше многу одамна... Како и да е...
Нас од прво пријавување ни стига да им кажеме колку ни е броилото за струја и секоја година го правиме тоа. Сменивме две компании до сега, истото си...
Separate names with a comma.