41.706
41.705
[MEDIA]
Ох душа, нека поминува со лесно и брзо. Ова нашиве деца изгледа генерациски се такви..
41.704
Во Мк останаа само тие шо ги гласаат вмро и сдсм. Незнам кој нормален би отишол уопште да гласа кога се знае дека кој и да дојде на власт пак истото...
И мене ова ми било отсекогаш интересен феномен. Но го препишувам на тоа што луѓето се љубопитни. Не ги интересира некој си цитат што си споделила, ги...
Мене не ме чудат овие гадости што се случуваат во нашиве училишта. Толку работи најдолен кадар и образува деца, да ти се згади живот што све се...
Здраво. Сакам да правам магнет на грб, во МД Врање ми рекоја дека е 14.000 денари комплет со се вратнио дел на кичма. По нашиве клиники не сум...
Мене не ми помагаат овие, како ништо да не сум пиела.
Една поранешна наставничка пишува дека пред 4-5 години на екскурзија дете им починало од паѓање на статива од гол на глава. И се заташкало. Подобро...
41.703
Искуство со перници од Galena.mk?
Dali ima nekoj info koga ce ima ovaa godina za apliciranje za grand za nova firma
Е затоа нема од нас држава да биде никогаш. Наместо правда и санкции, тие сокриваат случаи оти еве види кој е родителот, жими него. Испаѓа дека деца...
Кога ставам story на социјални мрежи со некој текст, има прегледи околу 20. Кога ставам слика моја, прегледи 40 и нешто повеќе. Кога ставам слика на...
Има ли некој друг начин на кој можам да ги добијам овие бои а да не е со гел боја? Или тешко? :worried::D[ATTACH][ATTACH]
Samo so rektalen ili zivin pod miska, nemoj bezkontakten, mojata koga imase 39 temp bezkontakten 37 pokazuvase, uzas se
Извини уште ова, сабајле од колку почнуваат со работа и паузата кога им е? Не можам ден да земам, колешката е на одмор па ќе мора да погодам во 2...
Хелп мамички, бебе 1 година е, фати некој вирус, не кашла, али скоро ич да не јаде пиеме течности само и има мокри пелени. Дававме парацетамол еве...
Separate names with a comma.