[MEDIA]
Воопшто не ми се допагаат свадби :$ Јас сум една на милион со ова размислување (facepalm) Нешто скромно одбележување од 20,30 луѓе да ама се што е...
Дај друго, нешто појако ако не му се симнува од ефералганот и обавезно да се испита што е проблемот, мн време е 3 дена со 39 темп.
Кашлање толку долго може да биде резултат и на алергија. Ако не сте помислиле на тоа разговор со матичната и да уклучите сируп за алергија Инаку...
Препорачајте ми серум за сув скалп и суви корени. Не е битна цената, само навистина да има резултат.
Касандра
Каде можам да го најдам? [ATTACH]
Тоа ни се секојдневните менаџери шо ни се качуваат на глава, по цели денови хааххаахах
Preku moderatorot me upati si napravime musbet mi kaza da se izbricam, oblecam kosula i cekam pred odredenoto mesto vo 20 casot i dojde beshe...
Нема некое јако дејство, но актерската екипа е добра.
На дожд :)
Колку дена смеам ефералган чепови да давам? Има вирус , ниски леукоцити , 3 ден утре со температура до 39 и на секои 6 часа се дига додека не дадам...
Ljudive stvarno ne sa normalni mu go ugasile profilot na deteno sto hekla od Srbija (facepalm) kako moze vakvi stvari da vi smetaat? Sto ne gasite...
Сакав да ја отворам темава но ме смрзе паааа бравос супер е многу ми е добра
Може, но зависи од причината за одбивање..
Здраво мајки ние сме 1 годинка и некој ден, пред некој период забележав дека моето дете порано гугаше и кажуваше повеќе зборчиња додека сега не ги...
41.717
Око
На работа, колега ми стана.
Ok Да пише мислење у СДК тоа прво на памет што ќе му падне
Separate names with a comma.