Честитки :inlove::inlove::inlove:
Od moe iskustvo nema vrska privatno, drzavno jas bev na privatno vo Zan Mitrev kaj Dr. Zivorad i ne sum voopsto zadolovna.
За почеток мора на офтамолог или оптометрист (веројатно така се викаше) да видат кој дијаметар треба да е леќата, во зависност од диоптријата меки...
Катастрофа, на две интервјуа бев со економски факулет сум со искуство, а примија со дебели врски .. не се коректни и искрено ретко имаат огласи се е...
[ATTACH] Продавам Apple watch SE часовник, многу малку користен, една година. Го продавам бидејќи ми треба да ми трае подолго батеријата, а на овој...
Ја гледам заедно со Шербет од брусница, а гледам од денес најавуваат и нова. Во моментов на Сител ми изгледа дека даваат одлични серии. За оваа...
Да, јас правев tummy tuck кај Роберт со липосукција и MR. Презадоволна сум, човекот е голем професионалец. Мојата операција беше mini и ми е одма под...
Здраво дали има некој одено на тестирање во ТТК банка и интервју поминато да сподели искуство работна позиција е за благајна .
Нема да ти ги прифати др резултатите сигурно. Но и моја препорака ти е да не си играш дома, може да ти се слоши од растворот. Мене ни во кола не ми...
Истово го имам слушнато повеке пати и за ДР ЈОВАНОВСКИ. Јас планирам во Ремедика да се пораѓам. Кажете ми што треба да понесам за мене и бебе? Знам...
Никогаш не е доцна:D Мајка ми ме родила на 34, брат ми на 37, и воедно и таа два пати пред да ме добие мене го поминала твојот пат :( Според мене,...
Да точно е, се јавив уште од средината на април. Од 1ви мај веке нема пораѓај таму.
За пеленска регија користиме павловичева, а ако се појави црвенило ставам судо крем
Шампон и гел за туширање се заедно, сите колекции се така.
А дали го имате користено ова 2 во 1 гел и шампон ? или да земам само купка?
9ти ден од трансфер на бластоциста:)[ATTACH]
Точно знаат која вакцина со која може да одговара и заедно да се примат, две живи вакцини не можат заедно пример така да они си ја знаат точно...
Вистина е, кажаа на вести. Имаше сторија пред 2 дена, за породилното одделение на Клиниката во Штип, и пропратно известија дека во Штип породувања се...
Може ако си најдеш глукоза монохидрат од аптекиве и ако имаш веродостојно апаратче (на пример Accu Chek). Мериш пред да ја испиеш глукозата ( 75г...
Да ти кажам да не го правиш тоа - не можам, пошто и јас го правев последниве година дена, ми прочуре главата :) Откако мозокот ќе ти ги добие сите...
Separate names with a comma.