Се мислам помеѓу: Ginekalix- NIFTY PRO Bio Save- Qualified 360 Жан Митрев-Верифи Кое од овие го препорачувате?
Глупаво прашање ама ме мачи деновиве нејќам да се брукам… На свадба сум на колега од факс, сега не сме многу блиски ама сме дружеле многу. Од мојата...
Постои изјава која се дава пред породување, не таа која тие ја подметнуваат. Со таа нивната одма одиш на суд за прекршок, и да, мораш да ја платиш...
Одлично:D И мене ми е планот да се пораѓам таму, здравје. Дали е дозволено сопругот да присуствува на пораѓај?
Правам масажи, да. Сега се насекирав, не сум болежлива особа, а го чувам бебево сама... А јас сум си крива за грутките, кога сме надвор или во кола,...
масажа, масажа и масажа под топол туш тоа највеќе помага, за точно како да ја направиш масажата види туторијали на интернет, масажата треба да е...
Полнач со подолг кабел, зс лична хигиена за тебе... друго од влошки, подлоги, спавачи, мрежести гаќи ,пелени за бебе се таму добиваш. И уште нешто...
Здраво девојки, 34+4 сум имам болки долу при вртење во кревет или при подолго лежење, ако се движам не осеќам,но кога ќе седнам или легнам не можам...
Женски малку помош. Ми се направија грутки на едната града (по стоти пат), ама овојпат качив и темп. 37 со 3, ама сепак.... Чудно е што грутките ги...
Сум немала хематом ама со болки посебно ако се јаки би заминала пак на болница. Нека ти направат еден ултразвук за секој случај. Може треба поголема...
Како се викаа овие тестови? И кај можам да ги најдам
И Ск е мал град бе, да може да се отиде до овде до онде, ебаве тоа мрзите, у кафич со кола шо не седнат (facepalm) На просечно млад и релативно...
Здраво .Планирам да правам ботокс во кмбинација со RRS HA LONG Lasting (Lola) и се двоумам мегу Skinfinity i Derma Bella....
Дали ја има некоја од вас? Како сте задоволни?[ATTACH]
Да знам дека е така и баш бев многу по позитивна од минатиот пат ама ете… кас немам хиперстимулација се си е таман освен ендометриумот во Декември...
[MEDIA]
Во Плодност
Има некој искуство со опцијата 100% Reimbursement? Што е понудата, кој услов го има и што после?
Мене во Биотек ми дозволија да лежам. Си лежев додека поминуваа саатите.
Mozis da proveris vo Sistina aptekata
Separate names with a comma.