Нека фала, ќе чекам 10 саати ако треба, летувај ти у Претор, на пресушеното езеро. [ATTACH]
Честитки. Те читам во други теми ама ти пораснало детулето, се мсилев помало е.. со лесно да ви е, да си го сака училиштето :inlove:
Не значи дека нема да ги чекаат некои од нив.Утре ќе ти објаснат па.Зависи како и колку ќе се оплодат.Брзината со која ќе се делат,големината.Можеби...
Дали на секоја пратка плаќате ддв при преземањето? Малку ми е нелогично без никаков документ давам кеш пари на курирот. А и законов за ддв го сменија...
Одлична е, јас имам мрсна кожа и ми одговара.
Jas vo dvete prethodni bremenosti praev nifty sega vo 3 qualified, vo globala dvete istite raboti gi ispituvaat ama sum pa mnogu zadovolna od...
Ние денес се запишавме во прво одделение. Имаше кратка средба со педагогот неколку прашања и од септември сме првачиња.
Ова функционира најубаво кога плаќаш на врата. За на картица кога плаќаш не знам како, може да те заебат во поени со рок на важење.
Nekoj da mi kaze zosto odat so 3 dnevni svezi, a ne gi cekaat do blastocista, na 11 izvadeni jk? Ve citam po grupava deka pouspesni se transferite so...
Каде да најдам гаќички со мини маус? Едни доби на поклон и само тие сака да ги носи
1 Венко? 8-|
Кој тест е ова?
Лага Лпм често купува грепки
Не можам Дали можеш една недела без нет?
Лесно е да бидеш ,,свет" со таква конкуренција, у море од Шемзи. 99% од колешките во Србистан излегуваат на сцена со постери од спонзорите у позадина...
Не сакам Сакам да играм не лути се човече :D
Не :shake: Пелинковац? :D
Јас имав мачнини и лошење до кај 16та, без повраќање..заби едвај миев..за храна немав мака си јадев ама приметив дека по малку да јадам а почесто...
Тие што ќе одиме за Грција летово, што ќе праиме со граница и новиве правила? Зар да чекаме со саати со бебе? Дај некоја петиција да направиме, да...
Separate names with a comma.