Јас продавам со димензија 85x55cm, купено од Приштина 150еур, со далинско [ATTACH]
Да дете дете и мојата викаше оваа недела не сум ја слушнала :D и мојава е во фокус да прооди се дига не се и сешто пушта чекорчиња и бестрашна е.. мн...
Понекогаш антибиотикот е морален да се испие, за да се спречи поголема беља. Од еднаш пиење антибиотик, кој е потребен, нема да се отруе детето,...
Во нормални граници.
Кај матичен гинеколог, не се плаќа.
Здраво. Сте користеле ли Зинзино баланс оил за дете. Тоа е омега ми го препорача доктор ама некако нема детска верзија туку е универзално за сите па...
Постот ми се однесува за врск во границата меѓу 20 и 40 години кај што партнерите се на крајот, приближно, на тие граници. Никој не спомна нешто за...
Во млади години функционираат да, на повозрасни не! И никако не функционираат. Жена на 40г и маж на 60г не би можело да се функционира. Баш како што...
Како па да не.
Вени ќе сечеме. Да сме биле ама на 16/17 години, не на 28г. Плус, куп совети доби членката тука од членови кои имаат искуства со такви работи па ни...
И јас мислев ама ме советуваа сепак дека деверот е сам плус ги купува штиклите плус плаќа сам во црква и затоа, а старосватовите немаат некоја голема...
Zdravo. Kolku bi cinel fakultetot na ukim za smetkovodstvo i revizija, kolku bi platila za celiot fax da go zavrsam poshto ne sum finansiski stabilna...
Na fb ima grupa Hrono ishrana spodeluvaat clenkjite sto jadat a nekoi imaat I recepti pisano mislam deka mozes da pises poraka na nekoja clenka tamu...
https://topolino.mk/product/krevetce-kubbie-foggy-gray-joie-2/
Фала ти. Знам, те разбирам, ете и вака помина, ама ко што викаш, и јас сум ептен фрик за перење, ради тоа и толку се напнав. Инаку алиштенцата ми...
Се мислам да не е малку по 50е на старосватовите,а на деверот 100е.
@bookslover во систина јас се оперирав, се оди брзо,за 5 дена по прегледот бев оперирана. На прегледот кога одлучив дека ќе оперирам одма ми...
Истото и нас ни го направија во Козле на 1ви. Ја однесов поради преинтензивна кашлица. Не и го дадов антибиотикот, во саботата сама си направив крвна...
Дали на 185 може да се плати и од припејд телефон?
Здраво девојки, може ли да ми кажете што користите за затнат нос во бременост, до степен да не можам да дишам, посебно кога ќе легнам, денеска не...
Separate names with a comma.