Нормално :D Кога мажите ќе го носат бебето во нив пола бременост и ќе го раѓаат по пола, тогаш ќе бидеме рамноправни. До тогаш ќе ме развозува...
Дали некоја се има скоро пораѓано кај Јане Стојковски во Ремедика да сподели искуство?
Не не, не навреди, само едно триста пати пиша како сум јас ископлексирана а членката неписмена пошто ТИ не си ја разбрала. Продолжи да потенцираш...
Патетична си ,јас никого не навредив ниту имам намера ти по сите теми само се расправаш и пробуваш да навредиш тоа е комплекс душо.
Касно ти одговарам, ама ако си навикната на шеќерна, купи си готова, јас така депилирам интима. А за Лумеата, јас немам, ама другарка има, летно...
Ууу ја извади картата националност. Супер, честитки, така се прави во животот, со самодоверба. Ама никако да размислиш за тоа што ти пишуваш, не е...
не сум проверила но сакам да се проверам пред да почнам со било клва терапија од психијатар зошто чидтвувам како срцето ми прескокнува буквално
Не е така едноставно во партнерските односи. Во 2026 се очекува рамноправност и во врска ваљда. Значи не мора да безецувате само мажи што имаат стан...
Од овие, го имам синиот. Blueberry пишува на него, но мене ми мириса на Ленор синиот. Преубав е. Ми се чини дека сите се убави, пролетно-летни мириси.
Причината за постојаното појавување на раничката си ја кажа самата - расипан корен - извор на инфекција и траума. Извади го, среди ги забите на таа...
Ти си таа што се смее на Албанци што не знаат Македонски :^) и јас сум були? Аууу (highfive)
Јас имам позитивно искуство со Когниција, и лично и на мој близок. Стручен и емпатичен однос, немало такво нешто како доцнење и кратење на сесија,...
Како е машинско? Рачно веројатно мислиш на тие игличките што ги ставаат и вртат? И мене ме интересира, кажете некој добар стоматолог што...
Почнаа со исплата?
:hai: Девојки, отворив една општа тема за сите арапски парфеми. Мислам дека ќе биде корисна за да не се изнатрупа оваа тема со постови околу другите...
[ATTACH]
Значи може и да не ми стигне пратката?
Искрено не знам вака да кажам. Во тенџере вриев вода со неколку лажици крупна морска сол и на крај кога ќе се оладеше шмркнував од водата прво со...
Нека си стои де кој е искомплексиран, иако нема многу надеж за мали ситни булиња по форуми кои мислат дека сите други се искомплексирани, а тие се во...
Да да, си реков последна е, и авент имаме пробано неколку различни, и нук, ништо не сака. А вчера одма му ја дадов оваа и некако најмногу ми ја...
Separate names with a comma.