Не јадам од одредени причини, одвреме навреме каснувам по парче, две ама тоа е ретко. Го навикнав и организмот веќе не ми бара леб.
Кај синдромот има и пореметување на хормоните, инсулинска резистенција и слично. Оние кои имаат вистински ПЦОС (синдром) обилни имаат нередовни...
Давид мене не ми се свиѓа, меѓу Јован и Војдан и двете ми се преубави ај нека биде Војдан поретко го има бар во Охрид ваму Јован е често име.
Зашто не јадеш леб? Баш лебот го држи шеќерот стабилен , навистина не ми е јасно зашто да не се јаде леб , леб од интегрално брашно држи 4-5часа ама...
Шеќерна од кај купуваш?
Да, овие се понежни и летни мириси за разлика од другите арапски. И јас мислам дека би биле со пониска трајност, ама за освежување добри се. За...
Од јануари до сега 2 пати имам испитано шеќер на гладно и ми беше 5,40 , сега 4,41 (граница 6 и нешто), а тромесечниот шеќер сега ми е 6,07 ( граница...
[ATTACH]
Не бива уште.
Прејако, фала ти :)
Војдан :inlove:
Ај пробај сега.
Подарувам Chicco транспортер со количка и адаптер за во кола и Moni количка за бебе до 6 месеци
Види што ќе направиш со ова, ама за следен пат, надвор од автобус или било каде кај што некој нема овластување не му давај документи со лични...
Отвори ги пораките, не можам да ти пишам.
Здраво, дали некоја знае дали во следните месеци навистина нема породување на ГАК? Така ми кажаа бидејќи ги реновирале сите сали. И доколку е точно...
Не знам само како ти дозволува да се мачиш да куцаш, кај си нашла таков маж, мојов ме лади со палмини листови дур пијам коктел, само му диктирам што...
Се запознавме во основно, далечната 2001, ми беше прва детска љубов. Ми го зема тогаш една постара од нас, пошто нели ние се имавме само бацено, а...
[ATTACH] Оваа апликација, ставаш пари, можеш да купиш и било каков билет од тука..
Separate names with a comma.