Исто и мене а тие што им е чудно тоа очигледно имаат маж што ги третира као ѓубре и за нив ваков третман само на филмовите го виделе :(:D
Се согласувам
Важи. :D Најкасно следно одење ќе апдејтирам. :rofl: Проблемот е шо таму седев со нашинци, и заедно се вративме МК. Барем еден од тамошните да беше...
Знам постара е поракава, но мобилното се намести или сепак имавте операција? Нас ни рекоа да почекаме уште неколку месеци, двете му се мобилни, а...
Пиши ако ја најдеш, ме копка која е. :D
Не, баш барав Белград книжара кафиња ама ни една не препознав. Пробав и со гугл ленс од слики шо имам. :D Никако не можам вторава да ја најдам.
Na kratki zesko ke bide, mozes nekolku bodenca so dolgi za koga ke se rodi da mu e potoplo
Изгледа баш не вреди, да...
Секако дека не се поставуваат такви прашања, најмалку си ги поставуваат луѓе кои пар кондури во животот не си купиле, не па кола. Ама затоа, тоа е...
Остави. Не вреди муабетот.
:hug::hug:
:l::l:
Ми треба малку помош каква облека да купувам за бебе родено јули/август? На кратки ракави или на долги?
Добро ме потсети за мирисот, и овој Пина Колада ми мириса како на сапун и на чисто. Тоа заборавив да пишам. :D Од ванилата сакав да пробам зашто...
Белиов го немам мириснато, ама штом викаш дека мириса на Dove сапун, тогаш мора да го тестирам. Обожавам таков мирис на сапун, на чисто. Мириснав и...
Не да испаднам вулгарен, ама сте се запрашале дали некој, без разлика маж или жена, има можности да купи и/или оддржува и регистрира кола? Или...
Ние правевме во Медика, немаше проблем
Ја симнувам капава што ја имам на профилна, ако си небиолошка мајка на четири деца. Не го знаев овој момент за тебе Абел. :)
@theowndemon на Bookastore да не мислиш? Мене таа ми е најомилена, многу ги сакам Booka изданијата. Две книжарници имаат Booka, едната им е баш како...
Во која смисла е смешна? Да имаш кола е basic стандард, скроз потребно средство за возрасна личност. Немаш 13 год. пешки со девојката да се шлаеш ко...
Separate names with a comma.