Стави му ладни облоги со ациди борици малку да го смири отокот.
Дали некој има болки во половината по ппродување? Породена сум царски пред 4 месеци и навечер кога спијам имам огромни болки не можам да се свртам во...
Добредојдовте
Дами го продавам велосипедов реална моментална слика Како нов користен минимално 3000 карго на мој трошок. 16" со светлечки помошни тркала и фрозен...
Нов сум на форумов и се надевам на фер дружење и совети поздрав.
Синоќа почна да се жали дека го боли к*рето го видов малце беше црвено и го измив, цела ноќ се вртеше и се гледаше дека му е неудобно, стана во 5 со...
Многу стар вучјаков хахахааа
Не сум била сеуште.
Јави се таму каде што си го правела инвитро.Можеби ти треба повеќе прогестеронска поддршка.Колку време крвариш?или мал кафен исцедок е
А ќе плаќате кредит заедно за станот или он на 25 треба да има заштедено минимум 50к евра сам и сам да го купил станот? Шо за денешно време со тие...
Еферелган/Блокмакс, спреј за нос, термометар, евентуално и некој антибиотик (амоксиклав сируп).
[MEDIA]
@Mrs. right сакам да ти кажам нешто, прво не те мразам, всушност никој од форумот не мразам, ниту сум против тебе, ниту мислам нешто лошо за тебе....
Слободен
Провери крвна слика, железо, тироидни хормони. Со исхрана како си? Протеинска храна, овошје и зеленчук.
Ajde mir vo parlamentot imam predolg prasanje do site pratenici kaj se parite?
Да не и е жешко? Малку подразголија или не ја покривај.
Ja imas seuste?
Dali nekoj prodava igracki od 18 meseci nagore zvucni ? Pratete poraka ako imate nekoj..
Да. Во моментов да. Сакана пред се', почитувана ко чоек. Друго шо те занима? *** Многу е невкусно да лепите дијагнози на некого шо не го знаете....
Separate names with a comma.