Мене на 7 дена доцнење ми беше 50 и нешто. Имав нормална здрава бременост и родив здраво и живо бебенце. Не е важно колку е оваа првична бета. Важно...
A kazete mi veke nedela dena se cuvstvuvam omalaksano nekako kako da jmam tem. No nemam kako nekoja vnatresna da mi e se prasuvam dali e od...
Од каде купувате женски квалитетни сандали? За година две и некако не се веќе за носење, давајте предлози :wasntme:
Nekoj da mi spodeli iskustvo so beta 218 na 3 dena kasnenje, dali e vo red neli e premnogu mala?
[ATTACH]
Леле будењево во 7на психа ме мава :rofl: ама си викам вака додека лежи и се рола само полесно е, можам 10тина мин да го залажувам, а кога ќе почнува...
Здраво, ќе правам миомектомија кај доктор Сашо во Жан Митрев прва недела од јуни, докторот вика дека резот ќе е мал 4-5 см, имам неколку мали миоми,...
Мајки кога почнале вашите бебиња од лежечка положба да седнуваат?
Мене првите две инвитра ми беа кај него и двата пати ми кажа првиот ден одмор потоа се нормално само без кревање тешко и качување мн по скали.
Fuego брендот на Нептун е преодличен за цената.
Дали ориз и житарки ги даваше мешавина со нешто за да проба? Јас сфатив дека треба да ги дадам кога ќе почне со оброци ама пошто редовно сфаќам...
6 ти е заокружено.
Тие ми се во памет останати . ги мислам :?:
Девојки ве молам препорака за сместување во Никити (за со детенце), цените се ненормални годинава.
Оо супер, се радувам за вас :hug: се надевам за скоро дека и јас ќе си добијам друштво (fingers)
Истиот проблем го имаше мојот, педијатар не упати да испитаме витамин Д и испадна дека му е на долна граница. Исто се потеше само во спиење, позади...
Стави му ладни облоги со ациди борици малку да го смири отокот.
Дали некој има болки во половината по ппродување? Породена сум царски пред 4 месеци и навечер кога спијам имам огромни болки не можам да се свртам во...
Добредојдовте
Дами го продавам велосипедов реална моментална слика Како нов користен минимално 3000 карго на мој трошок. 16" со светлечки помошни тркала и фрозен...
Separate names with a comma.