Јас сум таа која превртува очи кога наставничката зема денови за да шета. Не знам зошто мислиш дека јас, како мајка, и како човек, би превртувала...
Иронијата е скоро палпитабилна :lol:
Уопште не ме занима, како да ти кажам :D
Многу си близу да сфатиш зошто генерализирањето е лошо, ајде!
Овие се истите тие тетки од пред 100 години, само со малку помодерни комплекси.
Еееепа тоа е тоа :D И не секоја жена го сака тоа 50-50 со маж или маж без кола. И крај приче.
Те жалам тебе.
Муабетот е за студенти до 23 години. Или и ти мислиш дека е нормално да студираш медицина и по 5 месеци годишно да ја запалуваш за Америка?
Ќе ти кажам дека не секој маж го сака тоа. Не работам со генерализации, знаеш. :$
Колку е суштински тажно дискусијава да се чита на женски форум. „Мојот партнер е подобар од твојот зошто има кола“ „Јас подобро сум се омажила од...
И мене ми рекоја не Хистолаб зошто земале примерок со тенка игла, а требало кор биопсија. Јас бев во Плодност за кор биопсија, пак примерокот...
Наталија во Систина
Ај сеа уште да кажеш дека ниеден маж не бара таква :rofl:
Ми треба одмор.И покрај големата енергија која ја имам се чувствувам уморен ....многу имам работа овој период од годинава
"Вие" тука нема никакво значење, зошто ниту знаеш ја каква жена сакам сериозно, ниту па знаеш што критериуми имам јас, ама гледам си помислуваш дека...
[ATTACH] [ATTACH]
Помеѓу 25 и 30 години претпоставката е дека веќе го имаш завршено факултетот освен ако не си вечити студент, па и за тоа да е некој друг крив.
Пак се тешиш или што?
Вие барате женската да е згодна, цицлеста, добар гз, без влакна, дотерана, нашминкана. Незнам зошто и ние да не бараме добро ситуирани мажи. Тие...
Добро ве најдов
Separate names with a comma.