Браво, седи 5. Уште само да не си од тие шо пљамкаат кога ќе почастат пијачка, тогаш ќе бидеш материјал за кој жените коси си кубат. :D
Не те прави спонзоруша, те прави издржувано лице, тоа е прецизниот правен статус. Инаку секој може да биде што сака во животот, Lovestounedd се...
Имам кола, срц :inlove::lol:
Ако не разбираш, значи дека си растела со привилегии што други ги немале/аат.
Аа епа тогаш добро :D
Тие без кола ем последни во град ем последни во село. Прв пат ќе кажам :D
Па што ако се помали платите на кокку години купуваат кола тука на 50?
Не, воопшто, фактот дека од сите коментар се фати за мојот би рекла дека сепак те жига, па осеќаш потреба да возвратиш. Јас ја разуверив членката...
Последна у град, прва у село Македонија, пак ќе кажам.
За утеха мојата почна да заспива накај 8 и во 5 е спремна за игра. Гуга брбља нешто. Така да твоето е премија :rofl:
Си излегла од државава и си заборавила како се живее тука. Платите се помали од многу други држави.
Mi rekoa da sum naprajla hcg beta ama deneska ne mozec da go napram utre ke videme ne mi rekoa za povece detail ne znam ama mislam deka ne uspesno ne...
Уопште, затоа и не ми е гајле некоја дали е или не е. Ама тебе очигледно те фаќа срце поради тоа.
Мене не ми менува, тебе ти менува?
И јас тоа не разбирам :)
Сите бебиња независно дали се доени или на АД бљуцкаат и икаат. Мојата има 5 месеци сега веќе поретко ама се уште истото го прави. Плаче најверојатно...
Со што ја хидрираш? Незнам више шо да и ставам.
Изглеа да :D Ама шо ги погодува тоа толку, не ми е јасно :D
Еве јас не работам веќе само одам на пилатес и по дома готвам чистам и шетам со другарките.. Дали тоа ме прави спонзоруша?:D
Не можам да се снајдам. Пиши ми те молам.
Separate names with a comma.