Смејте се колку сакате ама актерство и пеење. Према актери имам огромен респект, затоа што тие го користат нивното тело, глас и психа на сцена за да...
[ATTACH]
Здраво. Знам дека е многу стар постот но истото ми се појави. Дали ти откри што беше?
Претпоставувам многу боли јас и од таква болка се плашев, односно од болка при породување.. Затоа услов ми беше и потенцирав при закажување за...
Ja го заборавив него дека постои.. али дефинитивно влегува да
Се сложувам, Израел единствена ја запаметив малце од малце. Франција за разлика од претходната година (така беше, тој дечкото целиот во бело, не...
Кипар падна на 10то место на обложувалниците. Оваа вечер ќе има изненадувања.
Аууу да. Онда чешкиот Шон Мендес на тоа место ете.
Здраво, сакам да прашам дали можеби познавате некој што издава сместување во Германија во Mühlheim am Main или околината? Се работи за сместување за...
Каков интерес? Дообјасни се. Не влегувам во врски за интерес.
..се грижиш премногу за некој кој не е ни свесен за тоа
Франција влага аутомаЦки сесро
Дали да купам летна количка или она како точаче што е ама и како количка зошто може да се гура? Или и двете ќе ми требаат :rofl: Немам многу место за...
12 мои поени одат за Албанија, многу моќно. 10 поени за Романија. 8 поени за оној разигран пастув од Ерменија. 7 за Швајцарија. 6 за Франција. 5 за...
да те видам :hug:
Вода обична, ми се суши устава од време на време
јас нон стоп го користам, не знам дали си запозната ама ананас не е продавница туку работи како трговец кој соработува со продавници во склоп како...
Мои финалисти: Романија Бугарија Албанија Данска Австралија Швајцарија Малта Ерменија Украина Латвија
Ne raboti poveke Maria. Drugarka od Kavadarci mi kaza deka se preselila i poveke ne raboti
Дали некоја што со епизиотомија, породена во Ремедика и ставиле анестезија пред шиење? Ќе ве замолам да споделите
Separate names with a comma.