Уф тешко прашање :) немав некои поизразени симптоми сè што чувствувам препишувам на прогестеронската терапија исто ми беше и претходните обиди кога...
Еве сум! Живот немав од нив, страв ми беше да излезам од дома. Сум чекала во кола по саат време на 30м од влезот на зградата дури се тргнат. Ни...
Супер, не знаев за ова. Значи решен проблем за следен роденден, да не му ја мислам каде:D
На тема пензии ако си работел над 5 години не може цела да ја земеш одеднаш, само под 5.
Вечерва навивам за Грција, Србија и Албанија. За прв пат имам волку балканско расположение.:inlove:
Честитки, жива и здрава, се најубаво!:l:
Hе ми се нешто песните годинава. Само сценски настапи има добри. Лани музичкиот дел беше на повисоко ниво, како и целокупната организација во...
Гладиола
41.860
Никогаш од црква немам слушнато дека се праќаат по куќи да продаваат нешто, сигурно не ни биле од црква туку само за пари.. Што мислиш дека е...
2000-2500 ако е со квалитетни high end шминки, чисти четки и да излезам нашминкана онака како сакам, не по шаблон. Со есенс и катрис шминки, па не би...
И на мене ми се допаѓа песната на Финска. Ќе ми биде мило ако победи. Има и други песни кои заслужуваат победа. Ама се знае дека Финска ќе биде...
Здраво, дали некој има нарачувано од Skinaholics? Сакам да нарачам, но се плаќа само со картичка и некако не ми е сигурно, да не ги дадам парите...
А, да ми одговори некој.
Зема 300 денари, и секогаш вели „ако има, ако дал Господ, ако не да сме живи и здрави“. Добар е попот на мој реон, млад и либерален, но еднаш фативме...
Мајки, даваат ли одговор од градинките, за дали сме добиле место, без разлика да/не?
Ориз со моркови, грашок и доматен сос [ATTACH]
3 недели после породување бев на нозе и раце. А еден месец точно отидов на интима со тампон.
Фала ви девојки на споделените искуства и мислења. :f: Да споделам и јас искуство за производите кои ги користам и кои порано сум ги користела. Што...
Ќе галиме мачки
Separate names with a comma.