Во која аптека може да се најде антибиотикот Миноцин кај нас?
Не ме ни прашал ништо сам си препиша податоци од л.к. Платив јас во понеделник ќе однесам уплатница па ќе видам што ќе ми кажат. Не ни знаев дека...
[ATTACH] Може ли да се најде овој некаде низ Скопје?
Јас имав колешка, се врати во Србија па пак се врати тука за доработи уште неколку месеци и да има 5 години стаж за да може да ја земе пензијата. Па...
јас мислам дека не треба да трошите време бидејќи може да работите како медицински персонал секако... инаку амбициите се големи како што можам да...
[MEDIA]
Тие де, со фабричка грешка во мозокот, што немаат перцепција и EQ за средината во која се наоѓаат и живеат (како резултат на х настан). Генерално,...
Јас имам сува коса, и предобро ми прија, мене ми ги врати локниве од 3 миења, не знам дали е до мојата коса или до шампонов ама супер ми прија. Имаат...
Јас пак ќе ја препорачам Стејси иако веќе ја препорачав малку погоре. [ATTACH] Презадоволна сум како ме нашминка, ме шминкаше за табло, меѓутоа...
Ват? Првпат читам за вакво нешто...ау до кај ошол светов, во спортот... Од преселбава најкриво ми е што тајмингот ми се поклопи со Прв до Врв, абе...
18/19 најмалечкото во sport vision
[ATTACH]
НЕ може да има погрешни податоци, зашто тој ги зема од тебе и ти му кажуваш каде живееш/име и презиме/податоци согласно л.к. Вака излегува дека сама,...
Еве ѝ го профилчето, има и веб страна можеш да си ги видиш продуктите што ги има. [ATTACH]
Со месеци им стојат на залиха едни исти работи, а и ко да не се нешто многу активни на социјалните мрежи. Од Black Friday наваму немам видено ништо...
До 17ч или 18ч последната дремка, зависи кога заспала. Убаво ми спие ноќе, само 2 пати станува и цица во сон, па продолжува. Пу пу пу ;)Ама сега сме...
Се прашувам само како ни ги наоѓаат броевите. Бројот од кој стигнуваат пораките не е македонски, префиксот е +61.
Дали некој го има користено babylove адаптираното млеко?
Мене лично не, но точно е дека праќа некој такви лажни пораки.
Ако тебе ти се допага и е твој стил да си го носиш. Се што е модерно не значи дека е убаво и дека на секој му стои. Инаку овој модел сеуште го гледам...
Separate names with a comma.