Ајде друштво гласајте за Србија, Хрватска, Бугарија, Грција, Романија, Албанија. По ваш избор :sun:
Ми се допадна Романија. Можеби ќе има изненадување вечерва. Финска, Франција, Романија и Австралија. Тука е победникот. Водителиве едни од...
Франција, Израел, Украина, Финска, Романија, Молдавија… Овие ми иставија впечаток
Финалево не беше многу воодушевувачко.
А секој 30+ годишен зашто треба да купи кола па дури и од минималец? Муабетов со минималецот во стил ќе се нема за леб битно ќе се седи на...
Толку? Завршија? Фала ти Господе Боже:clap:
Имам прашувано фармацевт за ова, траат до крајот на месецот што е наведен.
Ептен хот. :lol:
Австрија тотална збрка, ништо не разбирам, ниту сцена, ни песна, ни костуми, ма ништо поврзано.
Леле гласов на овој од Австрија.. suddenly it's so hot. :whew: :sweat:
Гласам за Хрватска, најдобри убедливо :l:
Австриецов маЌе. Добар вокал.
Ајдеее ја батали бугарката, мењаш стилови, до крај да не се преобратиш :D
Романија нема шанси, Ich komme и Queen of kings грмеа многу повеќе па немаа топ 3 пласман, ова е добро ама не е доволно.
13+ Д: скремблд јајца на путер + грчки јогурт У: крушка и праска пасирани со малку мед Р: лосос со пире од компир У: јагоди и малце банана В:...
Ту мач драма вечерва :D Не е лоша Романија ич
Романкава ок пееше, ама требаше поразбирливо.
Леле Романија, крипи. Па и овој глас како прошлогодишен победник, ма се оперски пејачи :yawn: Не знаат веќе што да измислат, такво ми е чувство, па...
Грција - песната за мајтап. Франција - одлична песна. Има шанси за победа. Молдавија - ок. Норвешка - ужас :x Дали тој пееше за скршени јајца? :?:
Многу просечни па и потпросечни песни, стварно сум заморен психички
Separate names with a comma.