41.870
[ATTACH]
Рецепт?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Со кој автобус се оди на Матка и дали воопшто има таков?
[ATTACH] Oxygen е напнат клаустрофобичен трилер во кој една жена се буди во капсула без сеќавање и со ограничен кислород 8/10
Па и не е толку лоша победничката песна :D:D мене песната на Израел ми се допадна, не навлегувам во тоа дали требале да настапуваат или не. Хрватска...
[ATTACH] Болки во потколениците имав на почетокот, откако имам подобри патики за трчање не ме боли веќе, ама не знам дали е до патиките или телото...
Не е лош, убав сјај дава, ама искрено, некако прескап ми е за користење на три недели, бидејќи паѓа исто како и сите други со миењето. А јас имам...
Сакам да идам за Софија следна година, ама стварно! Кога ќе се знае околу картите и организација? Драго ми је за Бугарија, аман више од...
Да се затворат казината и брзите кредити, час поскоро. Не дислоцирање, затворање. Плус брзите кредити дебело да одговараат за злоупотреба на лични...
исто @Peperutce6 :) @Guns N` Roses и нашиот тие најобичните:) а прво се припремивме со филипс, чико итн итн
Не е колор шампон, фарба е без амонијак, и дава на косата боја и интензивен сјај. Јас сум задоволна. Не може ни да се спореди со колор шампон, бојата...
[MEDIA]
Дали си го пробала шампонот? Како е со трајност?
Separate names with a comma.