Не ја разбирате суштината на муабетот. Стандарди и преференци за партнер се океј. Желба за добар и амбициозен партнер е океј. Рековте дека се...
Imam vadeno i klasicno i laparaskopski.laparaskopski pobrzo ke se oporavis.edna vecer si vo bolnica a klasicno otprilika edna nedela si vo bolnica.
[ATTACH]
Не пратам Евровизија, дури сега ја чув песната со која победија.... уопште не ми се допадна, девојчето како да нема глас а и ништо не се разбира шо...
Мајки помагајте.. Детево пиеше трицеф 7 дена имаше бронхит и инх со ипратом и кортаир. До четвртокот примаше атб од вчера навечер пак почна да кашла...
Дали трчаш на прсти при доскок, или со цела петица? Читав дека и ова било важно за болката во потколеница. Инаку, да, подобри патики се важни,...
Зборам за здрав човек. Правиш погрешно, ако со години работиш за минималец. Ако сакаш подобар живот, се бара друга работа. Сум работела и за под...
Никој не рече за тие што имаат здравствен проблем не извртувај зборови
Епа ќе си најде девојка што и одговара тоа и ќе си живеат среќно.
Па баш зашто е индивидуално не треба да се генерализира. Како тоа ако работиш за минималец правиш нешто погрешно во животот? Оди кажи му го ова на...
Тоа е многу индивидуално.
Амбиција и добра работа во државава не одат во иста реченица.
Не реков дека немате трошоци, туку дека не сите луѓе имаат исти услови, обврски и старт во животот. Некој полесно стига до стабилност, некој многу...
Taa plata 27000 na nekoj ne mu stiga do kraj na mesec.
Среќно омажена. Демек мора да бираш меѓу едното и другото, а не може да ги имаш двете. Не, ние немаме трошоци. Насабајле искачам и од дрвото си ги...
Оф бе,никако да сфатите оти реалноста надвор од форумот не е толку едноставна.... има причини и причини и причини,а вие никогаш нема да можете да...
Baram dj za normálna cena 80-90g muzika za Rodendenska zábava vo avgust
Со еден збор ретко има луѓе во денешно време ...за жал !
А мажена си? Кога ќе се омажиш да не кукаш по темите како ти треба љубов иако се возиш во "порше" :) Лесно е да се збори за штедење кога животните...
Podobro bi bilo zaedno so histeroskopijata da napravis i bris od endometriumot da vidis ako ima nekoe vospalenie,bakterija,moze da preci na...
Separate names with a comma.