Мојот плод уште во 7ма недела не беше со срцева акција и после 3 недели ги зедов таблетите т.е викендов. Искрено јас многу лошо поминав. Уште од...
Не е дека никој не сака болна личност, но повеќето луѓе не би можеле да останат со личност која не се труди за себе и околу себе. Прво мора да...
Татко ми после цел ден на онкологија ја изгубил картичката за паркинг од градски паркинг во Центар, им кажал и не му наплатиле казна. :clap:
Секој пат се случувало тој месец кога ќе "кренеме раце". И алкохол се пиело, и се што не треба. Последниот пат бев на дијазепам инекции за фатен нерв...
Здраво , дали некој скоро нарачувал од странство, над која сума и колку се плака ддв, царина. Сакам да нарачам патики од Guess.eu 102 евра, колку...
Нема полошо да добиеш понуда која толкууу си ја посакувал долго време,и на крај мора да ја одбиеш од некои други причини ахх... :doh:
Devojki dali nekoja od vas koristi bebelan? Sabajlevo primetiv kako mala grutka portokalova vo mlekoto
Девојки од каде можам да нарачам перница за трудници?
После еден муабет со колеги во петокот за музика, добив јак шамар од реалноста што ме држеше цел викенд, а богами еве и понеделнички сè уште...
Тоа само ти го ставиле твоите во глава и ти постојано мислиш дека за никој не си доволна и бараш погрешни партнери.. Поработи на себе, на...
И пред две години и сега исто лошо понашање, можеби така ти се погодило. Јас таму се пораѓав и за тоа имам само најдобри зборови.
Дали некој денес го купи трициклот, јас го зедов ама имам проблем со составувањето па ако го има некој земено да помогне. Не можам никако да ја...
[MEDIA]
Јас па од нив без многу задоволна на ГАК, одев често на Ургентен, секогаш ме прегледувале и ако имам проблем преку ред ме примале, баш тие внатре во...
Факт е дека никој не сака никого болен, дали маж или жена, сите сакаме здрав партнер до нас, но ова е тешка и голема тема,не е време за оваа тема...
Бев слична, додека не сфатив пар работи. Прво, е***о тешко е. Да си признаеме. Тешко е да си родител. Тешко е да водиш сметка за детето, работата,...
Извини ама така ако ти се испонашале твоите, треба да ги отераш ај да не кажам каде, и да си најдеш твое живеалиште. Можеби од нив ти е анксот и...
[MEDIA] RIP Ian
Јас сум периодов многу мрзоволна и ме дрма некоја депресија, само ми се лежи и екстра уморно се осеќам. До времето е, многу, многу е лошо. Мај е прав...
Мене некогаш и 10 дена пред циклус ми почнуваат болките, се случува и да имам прилично долг пмс како шо е случајот со овој месец. Добивам најчесто на...
Separate names with a comma.