Харибо бонбоните се УЖАС!!!!!!!! Ако купам уште еднаш само уште еднаш :@:@:@:@:@ Шо е бре ова одвратност :puke::puke::puke::puke::puke::puke: Како...
Да се приклучам и јас.. Висока сум 172цм и 67кг. Лани ова време бев околу 65-66кг, но зимата стигнав до 73кг. Инаку, тоа ми беше највисоката килажа...
Ова крај се нема, последниот циклус и почеток на трети ден имав болки. Катастрофа :doh:
Мене пешачењето ми е рутина и дел од денот без кој ми е тешко да функционирам. Целта ми е 10 000 чекора на ден или движење околу 100-120 минути(саат...
Немаш само ти анкс и депресија, за жал само ти не се соочуваш со тоа. И да, точно е дека секој сака на прво место да си ужива со партнерот, по...
и мене ме фаќа паника. Зошто иско на вага имам 5кг повеќе од претходно, јас изгледам ко да немам 50. Ајде се тешам здравје со второ пак ќе изгледам...
Со ова "пробав да и дадам шанса" знајш како ми звучиш? Ко да зборуваш за некој градежен проект а не за човек :^) А и ова "нормална светска девојка“...
Точно знам како се чувствуваш, навистина е потребна храброст да го направиш првиот чекор и да се обратиш на психолог, сум поминала низ истото и од...
Здраво. Гледам многу актуелно е во последно време рекламирањето на wonder третманите. Дали некоја од вас ги пробала и дали сте задоволни? Дали...
Значи да го купувам :D
Последните месеци, од почеток на годината навака, пред секој циклус имам 3 дена кафеав или бледорозев исцедок пред да ми пробие менструација. На ехо...
Изгледот, баш изгледот ја праи типична Бугарка, нз како да ти кажам. Кул, и урбана можда е за денешно време, али ниту ми е слатка ниту симпа, ниту...
Супер е , јас го имам користено :)
Исто и јас чувствувам замор, имам проблем и со несоница особено некој денови имам проблем да заспијам, но дури и во деновите кога сум спиел повеќе од...
[ATTACH]
Јас, ама се е во ред до сега. Можеби е до пратката, не го користи, врати во аптека и види што ќе ти кажат. Може е само згрудено млекото и не е...
leleee isto i moeto iako znam deka e normalno seuste se stresiram ako ne kaka redovno, na pocetokot kakase redovno poslem na 4-5 dena, poslem nekoe...
@GirlLove почни да работиш на себе, на твојата иднина, направи план да почнеш сама нов живот подалеку од сите токсични луѓе. Кога ќе почнеш да...
Ќерка ми има 13 месеци, веќе неколку дена пробува навечер да спие на стомак и нормално не може да најде поза, па се буди по не знам колку пати и нон...
Separate names with a comma.