Мене уште не ми е јасно како ќе успеат (ако успеат) да се извлечат од местово, ко не дадоа досега никаков clue башка од тој во претходната сезона со...
За многу битна свадба ;(. Можеш да ми пуштиш од кај нарача? Да си имам бекап во случај да го убедам маж ми дека мора нов :D. Ти ја сфаќам...
Д: попара со грчки јогурт + пченкарно лепче + моцарела Р: телешко + пире од компир + тиквица У: шмукалче В: ориз + јаболко
Фала ти многу за одговорот. Како бевте задоволни од општата организација на агенцијата и сместувањето? Имам читано доста негативни искуства во...
[SPOILER] [ATTACH]
Јас мислам дека немаш место за паника никаква, бидејќи има време. :) Еве, баш вчера дававме постапалки за ќерка ми, која точно вчера направи 18...
Девојки каде има убави пешкири или бањарчиња. Слушнав можеле и да се извезат
Ехее колку луѓе имаат полагано...а и веќе кога си толку пати таму, мислам дека имаат и разбирање.
Која цена е во приватниве отприлика преглед на бемка?
обавезно отиди на второ мислење
Апсолутно за се има Зависи од позицијата,така и го одредуваат временскиот период во Бугарија Јас аплицирав за менаџер на маркет,ми рекоа од 7 до 10...
За сите позиции има обука? Јас конкретно за правник и HR аплицирав не пишуваше за обука ништо
Препорака за добри наочари за сонце? Дали некој има наочари од банз да ми каже дијаметар? Нема каде да им пробам на децава, ќе треба онлајн да...
Јас аплицирав лани есента,ми се јавија пред 2 месеци Првото интервју е телефонски Ако ги прифатиш условите за обуката и останатото,тогаш може да ти...
за колку време закажуваат интервју отприлика?
Автошкола во Скопје што работи сабота?
За обемот на работата и одговорноста премногу е мала И јас аплицирав,но не се нафатив да одам на толку време во Бугарија Очекував дека платите ќе ги...
41
Здраво женски, сакам да ве прашам дали некоја имала вакво искуство. Во 15 недела имав обилно крварење и ми открија хематом во бременоста, па бев и во...
Веќе почнува и сафра да ме фаќа, а и голема грижа иако досега си викав дека се е нормално, последниве денови не можам веќе да се тешам со тоа. За...
Separate names with a comma.