Неа околу годината почнаа да ја паткаат, јас не ја паткав, ама старите сита ја паткаа и почна да си бара. Сега веќе искрено и жал ми е кога ќе ја...
Настрана глупостиве што ги изнакажа членов... За едно му има поента муабетов, а тоа е дека музиката која ја слушаш те обликува како личност т.е каква...
Не бе лепота, него напредок бара, стил, харизма, карактер, да нема љубомора и комплекси, мислиш родена сестра му е цурава па све знае за неа 8-| Во...
Сместувањето да бидам искрена не беше ништо посебно, буквално двокреветна соба со купатило и тераса, ама домаќините беа прељубезни и услужливи. Во...
Да, ги имам направено сите испитувања сѐ е во ред според нив. Сопругот минамален проблем со днк фрагментација. Некако се фаќам за сламки…
Дали знае некој моментално колку чини обична шминка кај Шурбевски, значи не невестинска туку обична како за гост на свадба?
првиот пат ништо. Сега проливче од рота, температура качи до 37,8 и малц помалку мочкаше не знам зошто беше тоа и дали беше поврзано со вакцината
На страната на фротирка можеш да им пишеш за вез и боја на раб на бањарка. И исто квалитетот ми е супер
Нови се. Но стварно незнам како и на кој начин би можеле да помогнат во такви случаи :?:
Богами :(Јас сум експлодирана во фацата и вратот од сува кожа и папиломчиња, косата ми испопаѓа, телото ми е укочено и со падната мускулатура,...
ич не ми текна, фала ти. ќе провериме обавезно, има продавница кај нас. онлајн гледам има поголем избор од банз. Фала уште еднаш :l:
Исто и мене се уште (facepalm) (8ми месец) До ден на пораѓајот топ си бев... Многу убава трудница од пред бременост 10-12 кг плус само Излегов со 5...
[ATTACH] Палачинки без јајца и млеко [ATTACH]
И мене ми беше безвезе со првото, 2 години така шетав како избацена од поплава, немав желба да се средам. Сега како да ја немав таа фаза. Мислам јас...
[ATTACH]
Во ДМ во ГТЦ им стои баш во делот кај што стојат восоци, ленти за депилација и слични работи.
Знам дека клише звучи муабетот, ама пробај остави ја. Не ја застанувај ти, сама нека стане и нека се осети сигурна. Така ќе сфати дека може. Не ја...
Само од Чико сме користеле од Енци Менци. Ако не сум грешка имате во вашиот град. Да и пробаш.
Сега сите македонки по твојот коментар ќе одат да прават пластична операција за да изгледаат идентично како Дара.. Ти се допаднала песната, ти се...
Separate names with a comma.