Во секоја тема мислењата ти се омраза кон религија.. Ако не ти се допаѓа едноставно не следи такви луѓе, избегнувај и тоа е тоа, нема потреба да...
Па да, ем не е мртов, но не и ни жив, затоа немртов/ва. :) Молам :)
Истото што го напишав важи и за јавни и за нејавни, да зависи од мене, нема да се шират верски убедувања, ниту нешто што асоцира на религија. За...
Detevo 8 god od sabota vecer sme so tt do 38 odese ,od denes do 39 so treska,vecerva krena vo 16h pa pak vo 21.30 dadov blokmaks forte i uste ne...
Нокти
Апартман е тоа. Ама нема посети таму. Само си сам во соба.
Каде овој народ ќе донира стан или куќа? :D Посебно на малтретирана жена? Одма ги знам муабетите како ќе идат "абе ќе дојде маж и, се ќе ни...
Не ми е поентата ни религија ни лгбт ни фурис ни нешто трето, туку нема зошто јавна личност да не биде тоа што е, независно што е тоа (сè додека не е...
Остави ја. Верувам ти е премногу грижа, ама само остави. Се развива во друг дел повеќе сега, а тоа е говорот. Кај нас е обратно. Моториката и е...
Давам и јас. До пред еден месец давав 2 капки на пливит плус бејбитол една капсула, сега само бејбитол.
Кикирики
лол, па тие религиозните велат за хомосексуалците да се кријат по дома. И за транс луѓето исто. И сега ќе сум имала толеранција за религии... имав...
https://www.zegin.com.mk/mk/awion-mop-pin-doger-so-teleskopska-rachka-i-shtipki-za-vlazhni-maramchina Пример ваков. Има и по други места, ние овој...
Да големки се, веќе и се ќе почнат да јадат и јас уште никако да се опуштам. Пилешко не знам од кај да земам и затоа немам дадено. Среќа па...
Искуство со овој сируп за грчеви?
Да, кога сум поредовна со овие побрзо ми се враќа енергијата.
Колку безвезе, истава реторика за сè останато е безвезе. Што има да ти смета јавно некој да си верува или што сака да прави со сам себе? Истиов...
Чоколадо
Гостите супер си поминале, храната рекоа дека била вкусна. Мекиците не биле лоши ама јаделе и подобри, од Кисми пекарата ги нарачуваат. Музика...
Си има такви џогери, ќе го сликнам утре, таман треба и да го тестирам :)
Separate names with a comma.