Цело време ми изглегува реклама за максимилијан новава јасли група, има некој бебе таму да сподели реално искуство?
Victoriavynn 258
Edno prasanje dali imat vaucer za transfer na zamrznati embrioni pozz
Како ти ја дијагностицираа розацеата, на око? Толку се способни. Најголемиот причинител на розацеа е Демодекс (Бревис и/или Вулгарис), а може да се...
Или земи си од оние на точење со 52% масленост. [ATTACH]
Бевме кај матичната, друг ни даде со хујалурон...ама цело време плачи и се жали дека ја боли.
[ATTACH] Значи го прснав во ДМ и се заљубив, башка трајноста на кожа од сабајле до вечер ја осеќав, арно ама само 30мл, јас до дома ќе го потрошам ,...
Уф боичево 100ка
Не потпишувај спогодбено никогаш. Секогаш оставај тие нека те отпуштат. Освен се разбира ако ти сама не си даваш отказ, тогаш е ок спогодбено.
[ATTACH]
За кој телефон?
Koj b6 gi pijes?
Баш како што пишал мене ми е рективна и чести flare ups, просто не ми се верува утрото е чисто за 2 сати почнува да се воспалува и излегуваат секакви...
Има една ново отворена во Црниче не знам дали е истата , оваа е Мебел Мак Македонија ,отвори на мапи ќе ти ја покаже.
@ThePharmacist Кој член е во доцни 40-ти?
Види да не има заглавено нешто кај филтерот доле, исчисти го, ако пак не сака има некој квар.
@Mr.Limonko Кој член е шлакнат?
@sino.o.oka Кој член е нереален според мислењата?
@Mishela за New шампонот зборував јас. Немам мака со првут, сува коса или брзо мастење. @Mrs. right Јас баш на црните и белите го тестирав и немам...
Separate names with a comma.