И кашички и водичка и се што ти треба за бебе е дозволено
Не знам зошто мислев четвртава е последна сезона, сега читам петтата ќе е последна и се очекува да излези 2027. Можеби подобро at this point, ако...
Да има јас имав ваучер за со замрзнати ембриони
Фејдом Фурнитуре.
За времето не може да се знае но 90% е отворено се.
Дали ви излегло вака иако пратката ви е доставена? :?: [ATTACH]
По царски рез имам отворена рана 2 месеци. Делумно зарасна, но имам рекурентен позитивен брис. Раната е отворена 2 цм и дренира. Дали некоја имала...
Од 5 год.
Мој совет ти е да не се оптоваруваш со непотребни ситници. Бакнежот треба да биде спонтан, неусилен и искрен. А со планирање дали да биде на прв или...
Od klku godini ponavte da im stavate po malku ?
Ние ги имаме од Зара, баш убаво мирисаат. Не се трајни, ама се на исти принцип правени.
Не ни може да се развие повеќе, ние сме под српска окупација, културолошки/музички/политички. Ова е непопуларно мислење, се доживува како...
Слободно смееш да земеш, за деца за ништо не прават проблем.
И тоа да. Навикнати се сите дека мажот е маж а жената е само сопственост. Ќути и трпи, има и полошо. А полошото, според нив, е жената сама да биде....
When someone proves they are willing to backstab others to get closer to you, they are simply showing you a core character trait, its not displaying...
Јас мислам дека кога почнав на цтг да одам (38ма) ми рекоа дека не е наместено и правев вежби (незнам дали тоа ми помогна или само по себе) па по...
Нема правило, најбитен е трендот како се дуплира. Значи има имплантација дефинитивно бидејќи има позитивна бета, повтори за 48часа треба да биде...
Секако дека може. Многу количина сируп е за дете од 10 години да го испие. Јас апче давам од некои си 8 години на детето. Дозирањето е сепак по...
Ако не ти јаде од гореспоменативе работи сардина па ич, смрди корне таа сардината не знам како им даваат на бебиња. Плус не е баш најчиста риба во...
Ама не е само тоа, на жените кои со години трпеле насилство самодовербата им е на нула! Мислат дека не можат ништо без маж и за мир во куќа трпат!...
Separate names with a comma.