Ок се.
Јас правев во двете бремености.Во авицена е 1000 ден,Систина 1500ден ако не е покачено сега.
Што све ни држи оваа кутра Државичка и овој Форум, тоа е страшна работа, психопат до психопат, лек за одредени луѓе џабе нема, доаѓаш до степен да...
Филмот не е забавен како Trainspotting, туку е сериозен, трагичен и го препорачувам на сите кои беа заинтересирани, на форумот бараа филмови за...
Јас платив 2500 денари со дијагностика и за влошките.
Да неа ја нема и никој не пишува. Не штедам воопшто парно пуштам работи постојано. Што правите со алиштата од децата? Тоа што можам давам , но...
Мене не ми помогнаа. Имав испиено и од други брендови, џабе. Единствено што ми помогна се пробиотиците, ама пијам појаки и не пропуштам ниту ден....
Сите овие точки веќе се објаснети со извори и официјални податоци. Ако тоа не го земаш во предвид, нема основа за понатамошна дискусија. Јас тука...
Никој не ми верува кога истово го зборувам. Сите мислат дека преувеличувам. Планирам најискрено преселба најмногу ради овој проблем.
Девојки, дали ви исплаќаат двократно за еден месец? Ми стигна исплата денес ама ни половина од тоа што би требало да ми го платат. Имате ли...
[ATTACH] [ATTACH]
Која цена се сега? Беа 2000 денари пред 2 години.
Супер ако имаш можност о тој да прегледа, што те буни? Др Јасна Анастасовска исто е топ.
Немам дадено, од вакцина е, 37.7
Здраво на сите :inlove: Дали само моево бебе не сака мајка или и вие имате слични искуства |( По цел ден сме со бебето заедно има 9 месеци, јас го...
Го мразам денов уште кога се разбудив знаев дека ќе биде фејл тежок. ;(
Да убав совет. Само кај моево веќе ништо не пали. Кога беше помал се лажеше и лесно му подметнував, сега нема шанси. За една недела прави три години....
Тешко е, ама не е невозможно. За сè може да се најде чаре, само волја ни фали. Треба и ние да им се собереме и да им се издереме.
Дали некоја го пробала, да сподели како мириса? Спреј со исто име не сум сретнала, а барам мирис на кокос. [ATTACH]
[ATTACH] Iskustvo nekoj so ovie,mi trebaat za akni dali ke mi pomognat,koristam i korejska kozmetika
Separate names with a comma.