Dali nekoja znae so kolku poeni primaat na UGD opsta medicina , so sredno medicinsko obrazovanie otsek medicinska sestra -so drzavna matura
9ти ден после трансфер на бластоциста, домашен тест негативен :( како што и мислев според "симптомите". Утре ќе направам пак за секој случај ама не...
Zdravo, dali gledavte na novina da gi dadete stapalkite ili ne? I dali samo na toj den koga e mlada mesecina ili cela nedela potoa? Mojata e...
Може да споделите линк од појасите од тему, или од било која страна и да нарачувате, да видиме како изгледа.
Здраво, ме интересира после колку недели, мес се престанува со будење за јадење конкретно со ад млеко? Или си останува тоа на 3 часа уште долг период?
а нотификациите точни ли се , и дали се компатибилни со ајфон , добро ли функционираат ? Читав кај некои модели слични на овие каснеле малце и...
Ахам значи ја задржале истата цена. Фала ти многу !
Читав дека советуваат матката требало сама да се собери со контракции а не демек ние да ја притискаме... јас сум за да се носи и ќе си земам фала...
Овие или на солгар
Јас стигнав до пола, уште 7 дена. Имам добро чувство за месецов, обично немам high hopes.
Ниту една не работи. Само онлајн.
[ATTACH] А сме 21 век.
Ако се ок документите ќе имаш до крај на месецов исплата.Секој месец различен датум пуштаат.
Мојот до 10 години (односно до пред месец/два) не сакаше да му ставаме парфеми. Одбиваше и бегаше кога пробувавме. Сега почна сам да става понекогаш....
Нема да јаде.... Ама ќе пробам, се пробувам... До сега ништо не прифаќа и плука. Се тоа заедно блендираш така?
[MEDIA]
Секој месец е различно, мене првата исплата ми беше после 2 месеци од отворено боледување. После тоа различни дати, еднаш беше на 24ти, после тоа на...
Еве ме,обожавам коктели ама под услов на Копакабана да ги пиеме :)
Рита Ора е тоа, не Бебе Реџа :)
[ATTACH]
Separate names with a comma.