Јас правев на клиника и фатив термин кај Самарџиски, докторот беше префин и многу детален, јас лично имам многу добро искуство со клиника. Имам...
има ли тука некој со отворена (класична) миомектомија да прашам за совет/искуство?
вади го и не се мисли, само ќе го пролонгираш времето и на крај пак ќе се сврти ситуацијата дека треба да се извади, мене така неколку миомчиња не...
има ли тука некоја што правела отворена миомектомија да прашам за искуство?
[MEDIA]
И денес нема..
Ротквица
Zdravo me interesira kolku vreme im se predavanjata vo sistina? Znae li nekoj dali bil pa da spodeli iskustvo
Лага Лпм слуша техно
3 Теодор?
Vo Avicena mi gi pratija rezultatite ok se, ako imate uredno Eho do 35 god ne mora da go pravite ili samo Osnovniot paket
Не Нудли?
41.879
Dimerite. FALA BOGU mi se dobri 2 tromesecje okoli 900
Заради лош одговор на стимулацијата, прекината ми е ивф постапката, и одложена за следен месец. Докторот не беше задоволен, рече дека очекувал повеќе...
Мене количката па ми беше најдобра инвестиција. Од што толку ми беше искористена и амортизирана, на крај на половина се скрши. Душата ѝ ја извадивме.
Пиши меил или таму дирекно, иначе нема да ти се јават.
Пиши на овој маил дали се доставени документите и кога да очекуваш исплата Jovankaz@fzo.org.mk
Вади го јас згрешив што не го извадив иако Ивановски ми кажа дека нема да смета сепак имав биохемиска.. сега ми вика пред да почнеме треба да се...
Здраво :) Денеска ставивме 2 вакцини. Затоа што е 2.5 месеци ги примивме Рота вакцина И Шестовалентна вакцина До сега бебето спие. Поспано е Затоа...
Separate names with a comma.