Аа јас обратно сум запамтила, дека вие сте две недели постари :D Значи исто сме со скокот, со лесно (fingers)
Апдејт за струјата да пишам. Онлајн внесов колку стои на саатот и прикачив слика. Треба да доплатиме 3 евра. :angel: Мислам дека откако стигна...
[MEDIA]
[IMG] Девојчиња 9 - 11 Момчиња [IMG] ЈУНИ 2026 Dance27 - 01.06.2026 Sneeze - 03.06.2026 TinkaVitaminka - 06.06.2026 Чаирчанка - 24.06.2026...
8 Сузана?
Ние директно прашавме дека каснеше исплатата ама ни рекоа добро е се, ќе биде исплатено:rofl:
Мајки со 18-19 месечни деца, зарем е можно да имаат тантруми уште од сега? Мислам знае за баналности да се треска од земја буквално, да плаче да...
0 10 e ама избувнува за ситници
41.881
41.880
Ќе речев, колку несоодветен еуфемизам, и потоа ми текна дека е тоа семантичка противречност. Еуфемизам произлегува од фемина, и претпоставува дека...
И правење и презентирање. Глупости.
odamna e ova ama kazimi sto se sluci jas sonuvav deka sum nevesta vo pola bel pola crn fustan
Вие сте 2 недели постари од нас памтам тука негде ни беа термините за пораѓај само мојата закасни, една недела преку термин, а твојата порано од...
Дали некој има вадено online карта за Србија со Фудекс или Ниш Експрес?
[ATTACH]
Да, 8ми скок.
Јас сум седнувала сама кога сум одела на пат, па додека чекам сум седнувала на кафе и во помалите места, не ми било гајле дали некој ме гледа и како...
Фала ти, баш ќе проверам.
Separate names with a comma.