на медела
Бог дава предупредувања за пеколот во многу делови од Библијата. Некои христијански деноминации различно го интерпретираат тој дел, Адвентистите...
Здраво, Дали знае некој дали следува помош од општина Карпош?
Не ги правев јас,готови ги купив
[ATTACH] [ATTACH]
Рита Ора е ама ни на неа немам зошто да одам .
[ATTACH]
Некоја all-inclusive понуда за Бодрум?
41.882
Пиши ми мене слободно, ако сѐ уште ти треба совет. Претпоставувам е нешто што треба да се разглоби приватно.
Ги има онлајн https://aptekibruno.mk/product/3c-pharma-sebactase-30-tableti/
На кој возраст е најсоодветно да се оди на забар син ми има 3ипол годинки и на неколку забчиња видов кариес и шкрипа со забите
Продавам НОВО седиште за кола FreeOn, 4500 ден. Користено буквално еднаш, бидејќи немаме кола и беше купено за итна потреба, оттогаш стои спакувано.
Обично не коментирам никогаш и не следам политика ама ова ме заинтересира и сакам да продискутирам бидејќи малку емоционално и политички се води...
[MEDIA]
Тоа дефинитивно. Удрија на штедење на сметка на семејствата. Содер го укина фамилиенгелд со изговор дека ќе одат тие пари за градинките и оп од пред...
Од акредитирани предавања или онлајн во континуирана едукација на твојот профил на ЛКМ. Треба 20 поени годишно со исклучок на специјализанти на кои...
Пред една година мерев очен притисок, денеска пак, и вредностите беа сосема исти како лани и притисокот е нормален. Тоа си е ок. Значи си ветив дека...
Separate names with a comma.