И јас сакам да ја пробам таа на Гарниер, како евтина варијанта. Дали ја има користено некоја до сега?
Здраво девојки. Ве молам предлог за часовник за секојдневно носење (женски). Не бренд, туку пример само изглед. Не знам дали метален кожен каква алка...
Урлам :rofl::rofl::rofl:
Здраво девојки, Бев на контрола во ГАК, ми кажаа дека имам едно парче од 13мм останато и ми препишаа Примолут Нор, дали има некоја искуство со овие...
https://vt.tiktok.com/ZSxAUaWuT/ Чоеков заокружи перфектно тоа што го мислам и многу пати и на форумов се иам жалено. Кај се интересните луѓе? Ми се...
Ne se tolku golemi,mojot 10 cm se izvadi uspesno,ama zavisi i koj doktor ke izberes.
Може ли да споделиш линкови од страни, каде да видам што и како се бара
Секој различно, јас од првата таблета добив минимални болки и го исфрлив плодот во тие 2 /3 часа. Третиот ден имав минимални болки и немав некое...
Според мислењата што и ги расчепкав, породена е предвреме со царски во 35та недела. Според тоа што читав, супер е и она и бебето.
Здраво Феминки дали има некој искуство кај д-р.Хаџи Леџа за хистерископија за миом Фала
Бактеријата кај некои и живее во огранизмот и после одредени време , да се активира, а најчесто при пад на имунитет. И не се пренесува од јавни...
Имам пријателка шо е бремена 12 недела. На брис и излегло уреаплазма и матичната и дала само терапија за неа и да ја прима после 16 недела а за...
Штом Магнолија, која им беше најверен промотер, се тргнала од нив… Ептен ја зафркнале работата значи…
[MEDIA] Let's!
3+ години е моево. Вчера си плачеше доста долго време оти шампонот со делфин бил потрошен. Меѓудругото 5 различни шампони има дома, ама ете баш тој...
Имаш уште што многу да учиш за да одиш напред, ars longa, vita brevis.
Мајки хелп! Малиот е 5 и пол месеци. Ај што почна војна да води за заспивање, ноќе почна да се буди и да не можам да го презаспијам..си гуга си...
Дали е во ред да се даде отказ вториот или третиот ден после 14 дена боледување. Причина - здравствени проблеми кои нависитна ги имам.
Ќе ти се навикне да станува на 3-4 саати ако го будиш. Остави дете, кога е гладно ќе се разбуди. Напредува добро?
[ATTACH] https://en.wikipedia.org/wiki/Francesca_Albanese Еве како изгледа една хероина на денешницата. Инспирација за човештвото, би рекол. Да се...
Separate names with a comma.