[ATTACH] Девојки, дали имате забележано ваков фустан кај нас, само да не е онлајн? Многу ми се допаѓа моделот, ама сакам и материјалот да го...
^Секој има право на протест и да искаже свои желби во државата, сосема нормално е ако сме поголема група од одреден народ во една држава кај што веќе...
@Mr.Limonko Тоа веќе е прашање на вкус, не на јазик. Но, значењето е јасно и разбирливо во контекстот, не дали ти лично ти се допаѓа насловот. На...
Оригинални податоци: машкост (само едн.) ж. Тоа што му дава обележја, природата на машкиот пол. еве уште еднаш, бидејќи не разбираш. каде има тука...
Разбирам јас за што е темава и што ми кажуваш, ама насловот е глуп.. Нема потреба од скриени фрази, не е нешто срамно, си има свој збор и може да...
Имате ли телефонскиот број?
@Mr.Limonko Во сексуален контекст (што е и темата) машкост се користи како еуфемизам за машки полов орган, и затоа насловот е разбирлив. Брадата...
Добро. Така нека е. Биди во право.
Не е мит, реалност е. Доволно ги имам запознаено и слушано за да им ги научам намерите. Многу малку од нив си го знаат местото и сакаат соживот.
Да ама не е само пенисот. Јасен и смешен.:rofl: Срамота е да се каже пенис, ама не е да кажувате колкав полов орган има вашиот партнер, најди ја...
И ова е голем мит, ние разделените, тие/другите обединетите... Но, да не должам. Другпат. Треба да се тргнам од компјутер.
Оди докажи на некои Се и сешто сум слушала и читала, страшно.
@Mr.Limonko Значи објаснуваш дека машкоста ги означува физичките особини и машки сексуални карактеристки, Што го прави насловот прејасен во...
Не е, само послушај ја Поли. Фармерките да ти бидат потемни. И најбитно ноктите да ти се чисти.
Аманте, женски форум е. Ако се сака, ќе се вика и крушка. П.с. од темава глупо би го нарекла првото прашање со кое е отворена. Второто е интересно...
Секогаш имало, секогаш ќе има за жал, но треба да се работи на тоа и на форумов и општо да има помалку. И тоа е реалистично за постигнување. И мене...
[ATTACH]
А сè е македонско. И нешто слично како со домашното воспитување, мислам дека веќе никој не е учен од дома (тргнувајќи) да си ја сака македонската...
Викајте си вие пак скопјани вс провинцијалци, но албанското малцинство уште малце целата држава ќе ви/ни ја земе. :rofl:
Долго и нашироко треба да зборувам Ама ќе бидам лонг стори шорт дека од секогаш имал меѓусебен хејт. Тука завршувам со темата.:)
Separate names with a comma.