Free Limix за црна коса ја има ли кај нас во Александар Козметик?
Слободно нека побараат отпус од македонско државјанство и нека се иселат во Газа.
Ние се мрцварњвме со температура ради забите 2 недели а пред тоа и друг вирус имавме со осип... Па вирусов ко џокер на покер се уфрли во игра така да...
9 Вчера П: Гриз, банана, авокадо Р: Леќа(кафена), црн домат, морков, кромид, маслиново масло В: Чоколино Денес П: Палачинки со банана и овес Р:...
Колку дена траеше
[IMG] Мојата желба за разбирање и работење со компјутери умре во средно, ама неделава ме врати таму и се некој проблем ми се јавува. А, фатам едно...
Со задоволство ќе водев анти-кампања ама нема да има потреба, предосадна и препросечна е за да влезе у финале (да не зборам за победа) и без мојот...
Истото... Само ние 38.7 мах и на 5 часа креваше.
Од кај е белата суќња? Многу е убава
Д: житарки со овошје хип тегличка У: шмукалче Р: лосос со путер и пире од сладок компир У: цела банана В: лепче со грчки јогурт и кашкавалче
ПредосеЧам дека омилената твоја пеачка ќе оди :D
Едвај чекам да видам што песни ќе имаат нашите и кој се ќе се пријави.
Иaко сум Албанка не ги оправдувам оние посебно со протестине као дивјаци симнати од планина на ништо не личи тоа но едно нешто не ми е јасно како се...
@Adidas888 Кој член трча маратони?
Јас мислам дека сѐ ќе си биде по старо, народов нема капацитет за промени, паузава беше за да се реновираат тоалетите у МРТВ. Сеа имаат нов директор,...
Dali nekoj ima broj od Natalija, ako imate ve molam napistemi go,
@Angie1432 Апсолутно се согласувам за нашите, ми стојат мислењата на 110-та страна, тогаш беше дискусијата за тоа. Инаку, моето мислење сега беше...
Ako moze kontakt od Marija od Gevgelija
Океј, да речеме дека се цени уметност. Колку се кај нас шминкери кои не шминкаат по шаблон? Кои стварно знаат да проценат црти и естетски да ја...
Moze li kontakt od Marija od Gevgelija
Separate names with a comma.