Очигледно нема љубов повеќе кон тебе
Ау Џоки што збориш јас мислев кај тебе да идам оти кај мене секој месец групно силување има во маало, каде напаѓачите не ги уапсуват иако ги фаќат...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Ваљда зошто никој здраворазумен чоек не јади во 4:30 сабајле, остатокот to go ојде за "втор" појадок пошто денов ќе биди...
Се шушка дека Зегин е скаран со Алкалоид и ништо веќе не зимаат од нив, се е до трошење на залиха па дури и лекови (facepalm)
Здраво, што мислите за душеците од Комодита? [ATTACH]
Трудна сум имам зголемена желба за секс а маж ми не ми обрнува внимание ; се осеќам толку осамено несфатено . Имаме дете но тој одамна не покажува...
I sega nie sto planirame da se poragame vo Gak od drugi gradovi kako ke znaeme ako ima nekoja informacija posigurna neka prenesi neka napisi
Некој да сподели искуство со МЈП кај Елена Михајлова Стратилати ( како е на испит, што најмогу испрашува, како се одвива испитот, и дали е потребно...
Не смеат да возат после 23 часот, ама можат ако има придружба со нив и тој треба да не е возач почетник и да е 25+ години, а не им треба придружба...
[ATTACH]
Па со оглед на тоа што комшијата гради куќа , реално и ми брмчи 20 саати :) , ама куќа се гради еднаш , се реновира еднаш во неколку години .....
Минимум Ти пее приспивни песни за да заспиеш
На играта шах Кристофер?
2 Томислав?
41.889
Јавно вака никој, во лп не знам не правам муабет со никој. Кој член пие чаша млеко секое сабајле?
Јас прашував бидејќи за некое време ќе се селиме во Козле, и блиску ќе ни е ептен. Цената која ми ја рекоа беше повисока од Пиколини каде што е ќерка...
10 10 ама слуша само опера
Директ у срце [MEDIA]
Кашла и мојата две недели веќе, а денес големиот што кашлаше пред неа пак е со зарипнат глас. :^) И мене ме префати, страшен вирус.
Separate names with a comma.