Не сфатив што има татко му да ви помага на вас? Тоа е на негова добра волја, нит е обврзан, нит па му е должност, детето е ваше, ако неќе да ви...
Нема шо да осеќам поврзаност и емоции за градот или селото од кај што потекнува на пример дедо ми, кој се иселил пред 100 години. Нема ништо што мене...
A кој се ајкулите според тебе?
Ние македонците уште многу треба да учиме од албанците, можат слободно часови да ни држат за сплотеност (fingers) Додека тие успееја да создадат три...
Не знам дали е стомачен вирус или што , 3 дена е со течни обични столици по неколку пати во денот . Внимавам на храната , давам пробиотик ама ништо ....
Zdravo,sakam da pojdam na dermatolog za da mi se iscisti licevo imam komedoni i vospleni akni po celoto obrazite,ne sum bila dosega pa kakva e...
За Шиптарите мислам дека пишува дека се сплотени. Сплотени навистина се, затоа и станаа она шо станаа, си ја постигаат они целта, а ние тонеме. Без...
Zdravo,sakam da pojdam na dermatolog za da mi se iscisti licevo imam komedoni i vospleni akni po celoto obrazite,pa kakva e postapkata dava...
Со здравје да се служи, предобар избор! :party: 15Т Про е еден од најдобрите модели, и реално за таа цена Самсунг не нуди ништо апсолутно ништо,...
Кај нас беше/е заби и вирус од градинка. Прво беа заби и бактерија (facepalm) почна на секое вадење заби да и паѓа имунитет и нешто да закачува плус....
Најголемата грешка е шо луѓето почнуваат да се менуваат инстантно за да им одговараат на другите, а во реалност е дека вистинските луѓе ќе те...
Коментарите не се сурови, туку реални. Членката де факто нема кој да ѝ помага, значи наместо да се јадат еден со друг партнерите и да трошат енергија...
И јас те послушав и купив 15Т Pro. Презадоволна (за разликата од горниот коментар). Фала на препораката!
Некој не се ни створил со емпатија, ниту низ животот ја стекнал. Да плукаме и критикуваме коа има потреба, но и тогаш одреден дел во нас треба да е...
Ооопаа, железничката ја чистат, браво, браво :rofl: За едно чистење на сите интернет страни ги има :rofl:. Ама и народов е несовесен, од инат ќе идат...
[ATTACH] [ATTACH]
Дека е гнасен - е. И во бутици има дискриминација која ќе влезе пред сите. Плус и нема толку бутици/пекари/книжари колку што казината покриваат од...
od utre vlagame vo 38ma nedela , ima li nesto periodov so regresii vo spienje? skok znam deka imaat nauci da sednuva sama , da stanuva na noze ds se...
За која сплотеност зборуваш? За платени луѓе од Косово и од Албанија да дојдат? За платени ''студенти''? Колку што паметам имаш пишано дека имаш маж...
И?
Separate names with a comma.