Еден од најсмешните видови на лицемерие е да се критикува употребата на ВИ поради трошењето вода, а секојдневно и целодневно да се употребува Гугл...
Па тие и онака само царски пораѓаат.
Според Inci Beauty сè што имате треба да фрлите. Додуша и целосно природни состојки пак нема еден производ. Сум поддржувала купување на природни...
Има вакви жени, малтретираат маж и си расипуваат брак со мајка ти е ваква, татко ти онаков! Не чинат, не гледале внуци, не даваат пари, они и тебе не...
Епа нели си била со два царски реза, како тоа со првиот знаеш со вториот не знаеш. И после не си лажни вести хахахаха
Ама породувањето не треба да биде закажано. Освен ако е царски поради претходни индикации. Кои доктори им се останати знаеш? Педијатар имаат?
Не би генерализирала толку со генерации или религија и нз што колку со проекција и на што е спремна самата личност да направи, тоа што имаат 20-30...
Семејство се мајка, татко и дете додека не најде некој со кој ќе гради свое семејство. @ArabellaStarfall Би помогнал, ама тоа е моја желба и го...
До вчера парно, од утредента вентилатор. Не е нормално.
Очигледно е дека вие сте фејк медиумот Ми значи да зошто планирав пораѓај таму здравје ...ама ништо
Оваа ја земав од Едека. Во некои Едека продавници има само од малото пакување. Да побараш во Реве. И од таму имам купувано. Или во некоја балканска...
Овие немаат никаков ефект, подобро земи си од ДМ. Ако ја имаш пробано пиши мислење за Tirtir.
Се осеќа кога треба да ги смениш леќите, самите си кажуваат. Сега проверив за моите леќи, да, може да се спие со нив со одобрување на офталмолог....
Хахаха супер ви е некако кампањата на Fake news. Од толку многу јаввуања се ви кажале само некои најбитни работи не ви ги кажале, али нема врска. Ако...
Ние изгледа истото бебе го имаме :D:D И многу се слатки вака без заб амаа па сакам да ја видам каква ќе биде со заб:inlove::inlove: Мојава вика...
Здраво девојки, на 15ти правев трансфер од замрзнати ембриони, ми вратија 2. Се боцкам со прогестерон, меѓутоа исто важно дента ми ставија пола...
Па, има набљудување дека машката џен зи популација е поконзервативна, порелигиозна и со поќе предрасуди и со поќе вакви мислења од генерациите...
@theowndemon Ваквите луѓе, и мажи и жени, секогаш гледаат да ја омаловажат жртвата пред сторителот! За нив се има оправдување, и како си се облекла,...
Често луѓето не се организирани интерно кога се случуваат вакви работи и најчесто кандидатот е без одговор. И тука испливуваат тие организациски (во...
Дојдов за слична ситуација да прокоментирам. Девојка што се занимава со недвижнини, одлучува да ги објави погрдните коментари и пораки шо и ги...
Separate names with a comma.