Кој ден од температура и е? Со сопствен превоз сте или авион? Има ли доктор кај што одите? Ако сте со кола можеби еден ден покасно да тргнете, би...
Да немаше температура јас сигурно би одела, секако морето и морскиот воздух добар е за дишење.. но мене ме мачи температурата
Јас сум во слична позиција. Кашла и матичниот рече малку се слуша и на плуќа, многу малку, само ние сме без температура. Правиме инхалации 3 ден но...
Crow е врана, а не гавран.Инаку да. Се смета дека враните ако им наштетите го паметат ликот уште многу години и таа информација ја пренесуваат и на...
Фала. Solun, Adidas, One Salonica, 32 €
Не сум ги прочитал, ама пак се на некој начин потекнува од нас мажите.. Жена израсната во семејство со таков татко уште омажена со ист таков маж...
Родилна: 3 930 гр 52цм Исписна: 3 740 гр 1м: 5 105 гр 2м: 6 600 гр
Денес дојде :)
Мајки дали бекутан sun cream или suncream losion препорачувате? И дали би имал потреба од тоа after sun milk? првпат со дете(21м) на одмор и искрено...
Предмалку се искака ептен течно памперсот му пропушти и така му кркорат цревцата нервозен е, мислам дека е вирусот. А мене па ме болат брадавиците ме...
[ATTACH]
Многу злобен народ сме
Тоа е најтрагичниот дел, куп коментари напишани од жени против девојката. (facepalm)
Јас поддржувам да имаме повеќе фестивали и да ни се продлабочува музичката сцена во државата за да ги храниме уметниците и креативците. Учество на...
Не дека нема жени со вакво размислување, не дека сите мажи се такви ама поголемиот дел се мажи.. А и поголемиот дел на вакви размислувања на жените...
Овие шо оправдуваат насилство особено врз жени, особено по социјалниве мрежи е показател колку се исфустрирани и бедни идиотски суштества. Страшно бе...
Извори за шекулацииве? Би сакал да прочитам. Не може да знаеме. Се надевам ќе дознаеме. Човек со хендикеп, може. Се согласувам. Не е исклучено.
Разбрав, разбрав. :D Ама и тоа е исти к..... :D Ај да не бидам безобразна, ем непристојна, ем генерализирам, ќе ми се налути и пак ќе ме пријави...
Сакам Сакам да заврне :rain:
Од каде патиките и цена? Многу убави со здравје да си ги носиш.
Separate names with a comma.