Некој да продава/подарува алишта за 4/5 годишно момче?
Има, има некои работи шо му се на место. Ама знае и да ја тупи многу :D
Нешто што никогаш не сум го разбрал се луѓе - кучкари кои цел свој карактер го градат околу кучиња, и тоа агресивни сорти на кучиња. Не, не пишувам...
Дали се рачунаш за скромен ако неќеш да трошат на тебе, пример неќам луксузирања, се задоволувам со мало внимание, не пребарувам од другите, барам и...
сега отворив темава, кога ме викнала пак да ме ѕирне во 37+6 уствари се породив хахахаха. Нит водењк пукнат, нит чеп паѓаше…. Нагло контракции и...
Јас ништо не разбрав Ко азбука за слепи Малку "приглупа сум" за такви дипломатски одговори :D
Најубавиот комплимент што го добив денес од колега беше дека сум многу скромна. Скромноста е особина што се носи во себе..... не се купува. Искрено,...
Истово го и кажав јас дека најверојатно тоа го извлекла од стариот завет, и дека за тоа време тоа правило си имало и оправдани причини зошто морало...
Ја немам видено, во ДМ има најмногу избор ама ја немам сретнато. На колку време се фарбате, не зборувам само за корени, сакам пак цела коса, за да...
Јас па мислам дека и доволно пишува и доволно кажува :) мое мислење. Јас се го разбирам.
Христијанството се занимава со Нов Завет, така што правила од Стар Завет се неважечки. Во НЗ апсолутно никаде не постои ништо за неодење во црква...
Zdravo, demografija i mcr predmetite od sto e najubavo da se uci za na ispit? Dali ima nekoj prasanja sto se pagaat? I kakvi se testovite so...
41.955
Дали на програмите на Ана Стојанова секоја недела се истите вежби?
Многу пишува а ништо не кажува :rofl:. Викторче наш е како германците, зошто да биде едноставно кога може да биде комплицирано. Исто така ќе го биде...
Боди на прерамки и шпикозни на долги.
Можес од coslove имаат достава. Разгледај ги имаат убави бб креми
Дали некој знае што се може да препише еден матичен доктор, за крвна слика, хормони и сл. Што се може да се испита на државно од страна на...
Ништо конкретно не образложи, од првото мое прашање, па еве до сега.
9 П: Јајце пржено со путер, домат, кисело млеко + лепче Р: Тиквица, компир, морков, карфиол, амарант, маслиново масло В: Baby musli со малина и...
Separate names with a comma.