Ако најдеш пиши те молам, се убив од барање исто што се собира за во кола
Понекогаш ми делува нереално колку многу се пронаоѓам во тебе. Како истите работи да ги мислиме и чувствуваме, а тоа ме прави среќна и мирна во исто...
У рај ќе одат само инцели.
Dali nekoj go imal ovoj problem.kaj bebe od 4,5 meseci ? Ni kazaa deka imame horizontal nystagmus iako bebeto fokusira i prati ushte od 2 meseci....
Јас имам нарачано од Obuca штикли до сега (чизма штикла и обични пролетни), ми биле топ. И комотни и убави. Еве две години ги носам. За малото имав...
Што пиете за кашлица и грло? Закачив од малава, не можам да се соземам од кашлање.
Позитивен е, честитки :l:
14. Градина - Петра Дворжакова 4/5
[ATTACH]
Барам женско друштво до 30+ за искачање, муабет од се по нешто,немам живеено долго во Мк сега се враќам па не познавам скоро никој тука,...
Епа стварно не се има секс пред брак ако ти е важно да испочитуваш што ти вика НЗ.
Да, не смееме да имаме вонбрачен секс, ако се прашува црквата. Колку и како секој ќе си сфати/почитува, негово си е.
Zdravo,nova sum na forumov,dali mislite deka testov e pozitiven?Sure check,napraven navecer,posle 3dena kasnenje.
Шо и да решиш не носиш одлуки цеднаш Остај некоја ден една недела да слегнат емоциите чуствата и со ладна глава ке донесиш одлука
Матичен може да ти препише доста работи на државно, крвна слика, шеќер, холестерол, железо, урина, тироидни хормони (TSH), црн дроб, бубрези итн. За...
Да
сум заборавила што се става во кутивчињата по родендени , се мислам дали кутивче или пак ќесе украсно за децата ...
ние за некој ден 10 месеци, сега тек почнува да се превртува на меше да прави еден два чекори лазејќи и седнува сама, сака да се исправа и да стои,...
42.956
Не е за замерка...делува на аутистичен. Or maybe retarded.
Separate names with a comma.