Не кријам дека сум фрустрирана кога некој дели совети и прави грижа на совест без да биде прашан ;) не гледам што има лошо во таа фрустрација
Линекс капки се супер за мали деца.
Јас си продолжив да вежам во теретана, секако полесни вежби правам и со помали килажи, во консултација со тренерот. Убаво е да се има физичка...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Пушти ми сликче да го видам пробиотикот, се мислам каков да и земам за пред одмор да почне а и таму да носам..
Читав за conspiracy. Многу интересно. И само какви јазични претстави имаат луѓето за гавраните. :)
Џигерот исто има железо, малце специфичен вкус има, јас пред некое време му дадов, го сакаше. Убаво го сварив и после го гмечев со вилушка и лажичка,...
Секако. Повели :sun: Потребни состојки: - 3 јајца - 500 грама маскарпоне - 300 грама шеќер - пишкоти (едно пакетче) Во два различни сада, ги делиш...
0 Весна
Со Лидија сигурно ќе победи!Или некој нов хит.
Тие што сте вежбале фитнес и пилатес пред бременост дали продолживте? Мене некако ми е страв 6та недела сум, немам никаков проблем реално ама не знам...
Zdravo, dali nekoj go ima brojot od dr. Tomislav Jovanovski? Vi blagodaram ❤️
Адетот е дека постапалки се прават кога се пушта детето пред само да прооди А ти ако сакаш и одгодина прај постспалки Се гледа прштат фрустрации од...
Да е за стомачен вирус најдобро за пиење, али го намалува млекото, јас една чаша се напив тогаш, па прочитав видов дека не смее. Како и да е го...
Separate names with a comma.