Јас искрено сум презадоволна од новата камена на Catrice. Транслуцентната ја користам. Ама интернетов вика демек оваа уште потрајна, па пусто желба....
Џоки многу во шифри ми зборуваш не можам да те разберам. Кој на кој, што кажал. Нели ти ќе одиш на интервју за нова работа? Кој тргнале, симпатијата...
41.968
Никогаш не ја сфатив поентата на статии со слики и детали околу запросување меѓу рандом луѓе, мислам на тие што ги објавуваат од црнобело.мк....
Здраво дали некој има број од Јасмина Режановце дали има некој искуство со неа
26.11.26 женско :hai:
Ќе најдеш иста будала ко тебе :D
Тука сме продолжуваме напред и ќе се поддржуваме.Само некој што поминува низ истото може вистински да те разбери:inlove:
Не знам најсоодветен наслов за темава, па нека биде ваков. Се имам опседнато со едни песни, за кои мислев дека зад нив стои некојси анонимен бенд....
Najiskreno jas se pomiriv i so Bozja pomos skoro i go prebrodiv, takov karakter sum.. a sabajle koa mu se javiv na dr ocekuvav samo da mi kaze da ja...
41.967
Imam praveno i proodnost na kanali i histeroskopia kanalite se ok problem e miomot a i endometrioza imam na lev jajnik.po dva pati imam vadeno i...
Стави ја уште вечерва и и сабалје толку си издржала.Верувам дека сакаш да си на чисто,барем во мир да го пребродиш ова
Од некоја фејсбук група за разведени лица [IMG]
Zamisli, 4ti test preku krv mi e.. Uste so tretiot trebase da ja prekineme ovaa agonija.. A stvarno ne mozam i ne smeam da se nadevam..
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Те разбирам комлетно,пред две недели истото го преживеав.Провери си бета утре и ако не порасната воопшто,прекини ја терапијата
Јас ја имав pound cake нијансата, ја користев некое време ама некако не ми се допадна како ми стоеше под очи кога ја сетирав. На крај ја подарив....
Separate names with a comma.